Zuvedra23 parašė:
Mano Birzelio 4d.22:57 išvydo pasauli,labai jis jau skubėjo,nes pagimdziau 38savaiciu
Ar pati gimdei?
jo pati tik plysau bet seip tai greitai pagimdziau antra vaikuti greiciau viskas vyksta
o tu pati ar ne?
Zuvedra23 parašė:
Mano Birzelio 4d.22:57 išvydo pasauli,labai jis jau skubėjo,nes pagimdziau 38savaiciu
Ar pati gimdei?
jo pati tik plysau bet seip tai greitai pagimdziau antra vaikuti greiciau viskas vyksta
o tu pati ar ne?
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2012-m-birzelinuku-belaukiant
cia prisijunk cia musu uzdara grupe
Gelyte1 parašė:
jo pati tik plysau bet seip tai greitai pagimdziau antra vaikuti greiciau viskas vykstao tu pati ar ne?
Aš irgi pati mane kirpo labai dauk,bet nieko jau galeciau ir vel gimdyti
,aš su pirmu nestumu cezari turejau,tai labai norejau pati ir pagimdziau
Zuvedra23 parašė:
Aš irgi pati mane kirpo labai dauk,bet nieko jau galeciau ir vel gimdyti,aš su pirmu nestumu cezari turejau,tai labai norejau pati ir pagimdziau
![]()
kokia saunuole patyrei ka reiskia cezari daryt ir kas reiskiasi gimdymas
koks varijantas geresnis?
Gelyte1 parašė:
kokia saunuole patyrei ka reiskia cezari daryt ir kas reiskiasi gimdymaskoks varijantas geresnis?
Aš tai tik už natūralu gimdyma,bent jau aš tikrai cezario nebenoreciau niekada,man labai sunku buvo net metu prireike atsigauti ir komplikaciju buvo,o dabar aš po mėnesio atsigavau,aisku buvo ten po siuvimo kaip ir visom patempe,paperstejo
Zuvedra23 parašė:
Aš tai tik už natūralu gimdyma,bent jau aš tikrai cezario nebenoreciau niekada,man labai sunku buvo net metu prireike atsigauti ir komplikaciju buvo,o dabar aš po mėnesio atsigavau,aisku buvo ten po siuvimo kaip ir visom patempe,paperstejo![]()
o as tai po naturalaus tik uz epidura, nes jei kentet tiek vel kazkada reikes tai tikrai, tokiu atveju uzteks mum ir vieno kleckiuko
Jo skausmai dideli,nesiginciju,bet palyginus su cezariu tai as geriau viena kart ta skausma kenciu nei metus kankinuosi
,aisku kiekvienai skirtingai buna vienoms geriau cezaris,man kai buvo komplikaciju ir bedu visokiu tai tikrai jo nebenoreciau ir po epiduro dauk bedu turejau
na mano gimdymas ne is lengvuju buvo, del epiduro nezinau ar imciau, dabar buvo be jo, bet vos ne iki cezario jau man buvo, nes pati jegu nebeturejau isstumti, o ir daktarei pavyko tik is trecio karto, buvo gydytojai pasiruose ir cezariui, buciau tada ne tik sukarpyta bet ir su cezariu
agnesta-agne parašė:
na mano gimdymas ne is lengvuju buvo, del epiduro nezinau ar imciau, dabar buvo be jo, bet vos ne iki cezario jau man buvo, nes pati jegu nebeturejau isstumti, o ir daktarei pavyko tik is trecio karto, buvo gydytojai pasiruose ir cezariui, buciau tada ne tik sukarpyta bet ir su cezariu![]()
man irgi taip pat:), bet va vos vos isejo paciai pagimdyt
agnesta-agne parašė:
na mano gimdymas ne is lengvuju buvo, del epiduro nezinau ar imciau, dabar buvo be jo, bet vos ne iki cezario jau man buvo, nes pati jegu nebeturejau isstumti, o ir daktarei pavyko tik is trecio karto, buvo gydytojai pasiruose ir cezariui, buciau tada ne tik sukarpyta bet ir su cezariu![]()
Man irgi taip paciai... Mano dar didelis vaikas buvo, tai labai sunkiai isgimdziau, daktare jau buvo pasiruosus cezariui, sake jei greitai nepagimdysiu, teks daryt cezari. I pabaiga jau nelabai suvokiau kas vyksta... Bet su dar dvieju daktareliu pagalba (jos spaude pilva is sonu), pavyko paciai pagimdyt. Aisku suplysau nemenkiai, bet dziaugiuosi irgi kad be jokiu epiduru ir cezariu paciai pavyko.
O be to kas sake kad gimdymas buna lengvas? Manau kurios gimde, ar vyrai kurie dalyvavo tame procese nei vienas to nepasakytu...
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai