Joringė parašė:
Fsio, paskutinis kantrybės lašas. Paskambinau į gp, sako mes emailais reikalų netvarkom (mw sakė perduos rezus emailu), tipo skambinkit mw kad faxu atsiųstų ar paty…
kosmaras
Joringė parašė:
Fsio, paskutinis kantrybės lašas. Paskambinau į gp, sako mes emailais reikalų netvarkom (mw sakė perduos rezus emailu), tipo skambinkit mw kad faxu atsiųstų ar paty…
kosmaras
Ryte uk parašė:
Galiu paguost kad nieko nedarys iki kol vaikui 5 metai bus maniskiai buvo kreivapadyste nusiunte pas ortopedus gp o jie pasake kad viskas praeis tai Sita beda sutva…
Supratau na nueisiu ir paziuresiu,kaip sakant viltis durniu motina,o kadango tuoj antra karta busiu motina tai turiu vilti :-D
Kreta parašė:
Slapimo infekcijas reikia is kart gydyti, nes gali prieslaikini gimdyma issaukti![]()
Bet aš nieko nejaučiu, jokių simptomų, kad gali būt. Nu matysiu. Už 2val į ligoninę varysiu
Joringė parašė:
Bet aš nieko nejaučiu, jokių simptomų, kad gali būt. Nu matysiu. Už 2val į ligoninę varysiu
Visai normalu
gali jokiu simptomu nejausti ir tureti infekcija
reikia tik dziaugtis, kad patikrino ir rado
Kreta parašė:
Visai normalugali jokiu simptomu nejausti ir tureti infekcija
reikia tik dziaugtis, kad patikrino ir rado
![]()
Jie įdomiai sušnekėjo. Iš pradžių sako, antibiotikai bus gimdymo metu. Tai pagalvojau, kad antrą kartą streptokoką nustatė. Dabar jau skambina, kad būtinai reik pradėt gydymą. Tai reiškias ne streptokokas. Uh, žudo mane
Joringė parašė:
vakar ir man israse antibijotiku. nuo siandien juos geriu. taip pat del infekcijos, kuria slapimo tyrimas rode jau kelias savaites. bet niekaip neisrasydavo vaistu. tipo laukit laisko ar skambucio. nesulaukiau.
kadangi vakar buvo planinis vizitas pas gydytoja po echoskopo tai ji ir israse vaistus.
bet simptomus as jauciu.
chanel5 parašė:
vakar ir man israse antibijotiku. nuo siandien juos geriu. taip pat del infekcijos, kuria slapimo tyrimas rode jau kelias savaites. bet niekaip neisrasydavo vaistu.…
Jo, dėl vaistų skyrimo jie tai irgi genijai. Ne kartą jau rašiau, man pirmą kartą dėl infekcijos kad ištirtų tris savaites kovojau. Bet ale viskas gerai buvo. Nu labai įdomu ką sakys.
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai