Gin84 parašė:
Cia 2017 2018 cybex priam. Neapsigaukit ne be priezasties ji uz tiek pigiai parduoda ;)
Čia būtent apie šitą vežimą kalbate, ar šį modelį?
Gin84 parašė:
Cia 2017 2018 cybex priam. Neapsigaukit ne be priezasties ji uz tiek pigiai parduoda ;)
Piktas paukštis parašė:
Būtent apie šita vežimą nes jis už labai maža kaina parduodamas
Gin84 parašė:
Būtent apie šita vežimą nes jis už labai maža kaina parduodamas
O gal žinot kodel jų tokios žemos kainos ? Prasti jie ? 🙄
KissE. parašė:
Nera ju mazos kainos , kaip tik mano nuoziura kaina per daug didele
už tokia kaina tikėjausi gero tvirto vezimuko o aš kadangi turiu su kuo lyginti tai jis vos ne kaip žaislinis, toks visas lengvas, minimalistinis, man toks jausmas kad bet kada ta rankena prikelus ji sulus. Na tikrai aš po stokke kokybės niekaip su cybex nesusidraugavau, man jų kokybe visiškai nesulyginama
o kad kaina maža turejau omenyje būtent to vezimelio kurio nuotraukas įkėlė, nes tas vežimas vinted buvo parduodamas už 120e
KissE. parašė:
Jie laikomi senesnio modelio, todel kainos ir yra mazesnes
BaltaLelija027 parašė:
O kokius miegmaišius renkatės kaip žiemą važinėjate su mažyliais? Nuo vėjo ir šalčio kaip apsaugoti maksimaliai mažylį? Mums 8 mėn. jau tuoj, tik pradėjome naudoti …
Nuo vėjo naudojam lietaus apsaugą, o žiemai bjallra vokelį, tikrai vertas dėmesio daiktas
praeitą žiemą visą ne išimties miegojo lauke ir prie -20 taip pat, būdavo šilta visa😊
catanail parašė:
Gal galit man durnai paaiskint, kas cia per daiktas kur pakabintas?😁😁 nes nusipirkom cybex priam, bet komplekte jo nera, tai idomu ar turetu but, nes ant visu kiek …
Čia rankena ant rankos užsimauti, kad vežimėlis vežant iš rankų neištrūktų
BaltaLelija027 parašė:
Čia rankena ant rankos užsimauti, kad vežimėlis vežant iš rankų neištrūktų
O ji neturetu but komplekte? Nes atskirai pirkt nematau, o pas mus sian ispakavus vezima nieko panasaus nera🙂
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai