Juditel3 parašė:
islaikiau regitroj teorija katik![]()
sveikinimai
Juditel3 parašė:
islaikiau regitroj teorija katik![]()
sveikinimai
fenix parašė:
Bet jie tokie modernūs kaimiečiai - dirba miestuose, arba iš namų. Pvz specialybės - teisininkai (net keli), mokytojai, veterinaraiAš su vyru irgi galėtume dirb…
o tai kokios drasos cia reikia? butuos gerai tik viena, peciu kurent nereikia...
NemokuMegzti parašė:
as tai jau svogunus pjaustau, Zosyte troskinsim..![]()
Kaimynu. Tarp Lietuvos ir Vokietijos
Nieko neturiu pries zmones,o kalba negrazi
kabinetuke parašė:
Aš suvalkietė iš Marijampolės , bet Vilkaviškio kalba ir skiriasi šiek tiek , nors 22 km skiria, bet kaip pradeda kalbėti žemaičiai man reik vertimo, jiem turbūt…
Ot ir ne
visai nesunku. Mes mokinamės mokykloj vistiek literatūriškai kalbėt ir rašyt. Yra negabių, bet nedaug
Dievas parašė:
Nu tikras klausimas. TIKRIEMS Zemaiciam.
Kas yra Zemaitijos sostine ?
Teoriškai Telšiai,praktiškait Plungė arba Skuodas. Telšiai visi nebe žemaičiai. Gėda pelėda
Butterfly_ parašė:
As is Kupiskio, va cia tai tarme- koimas gotavas..![]()
stengiuosi ja nesneketi, nes man fui fui fui,,, labai graziai man kaunieciai kalba…
"labas žiurke, gražūs plaukai, nori siemkų?"?
Butterfly_ parašė:
o tai kokios drasos cia reikia? butuos gerai tik viena, peciu kurent nereikia...![]()
Na kažkur į miškus tai tikrai bijočiau, o šiaip su nuosavais pastatais, traideniais, šuliniais ir t.t. yra žymiai daugiau reikalų nei vien malką į krosnį mest
Gyvenam irgi kotedže, tai tenka ir dabar tai stogą palopyt, tai terasą dažyt, žolę pjaut ir t.t., o kur hektariniai plotai būtų
Plius aš visada galvoju kaip tiems vaikams - kol maži, ir vasaromis - suuuper kaime. O paskui tai jiems svarbiau draugai, užsiėmimai po mokyklos, vežiot ir pan - tie namai tik permiegojimui lieka - tai mieste daug patogiau...
Žodžiu noriu vasarai sodybos
Ir dar tokios kurią kasnors prižiūrėtų
Mary.S parašė:
Ot ir nevisai nesunku. Mes mokinamės mokykloj vistiek literatūriškai kalbėt ir rašyt. Yra negabių, bet nedaug
![]()
cia kauna su pnv sumaisei maz?
Butterfly_ parašė:
cia kauna su pnv sumaisei maz?![]()
Nee
draugas kaunietis taip visad panas kibindavo gatvėj, tai prisiminiau
fenix parašė:
Na kažkur į miškus tai tikrai bijočiau, o šiaip su nuosavais pastatais, traideniais, šuliniais ir t.t. yra žymiai daugiau reikalų nei vien malką į krosnį mestGy…
tai tu tuoj i tundra...
i maza miesteli, maziau pagundu vaikam, mokyklose maziau mokiniu-daugiau mokytoju demesio, plius, ka tui manai kad kaime kanalizacijos nebuna? ;D
Mary.S parašė:
Needraugas kaunietis taip visad panas kibindavo gatvėj, tai prisiminiau
![]()
![]()
am,,,
pacui ziurkikiu isireike..;D
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai