Lūšiukė parašė:
Ko taip žiauriai? Juk šventės artėja![]()
Tipo būkim geri tik per Kalėdas
Lūšiukė parašė:
Ko taip žiauriai? Juk šventės artėja![]()
Tipo būkim geri tik per Kalėdas
emma parašė:
Tipo būkim geri tik per Kalėdas![]()
Nea
bent per Kalėdas nereikia to siaubo
O seip issipykau šiandien tema "anytos nesąmonės "
Kalėdų db laukiu, be tokių baisių temų
Miyuki parašė:
Greta jusu manimu tiek daug mamu absoliuciai nieko neismananciu apie vaiku maitinima?man tai nei salta nei silta kuo maitinate , nu bet jusu issireiskim…
Aš jums sakau viena man nesvarbu kaip jūs maitinate , aš maitinu taip kaip mano vaikui geriausia ir nesiginčyjau nei su viena iki kol nepradėjo čia visos ardyti ir draskytis bei metitis purvais kaip laukinės aiškinamos savo tiesas , kad kažkas norėdamas pasipelnyti paskelbė jog klijukai pienas ir kruopos blogai pirkite misinukus tai dar irgi nieko nereiškia, čia yra tema kur kalba eina apie klijukus tai kokio velnio kaip darželyje kištis ir lysti į mamų tema kurios nusprendė taip maitinti? Čia viskas prasidėjo nuo to kai aš pasiteiravau kaip gaminama mane ispludo ir pasakė jog tai blogai nors pusę tu pačiu užaugo lygiai tais pačiais klijukais maitintos. Tad ko čia iš vis lysti ir kažkam kažką aiškinti tema aiški klijukai vietoje misinuku tai ir leiskite ramiai mamos apie tai bendrauti o ne lyskite su savo tiesomis tai erzina nervina ir iš vis absurdiška maitinate PM ar mp tai super jūsų pasirinkimas tai ko čia plūstates
GretaDumciute parašė:
Aš jums sakau viena man nesvarbu kaip jūs maitinate , aš maitinu taip kaip mano vaikui geriausia ir nesiginčyjau nei su viena iki kol nepradėjo čia visos ardyti ir …
Bet kokiu atveju kūdikiui geriausia mp.
Katiara parašė:
Bet kokiu atveju kūdikiui geriausia mp.![]()
Katiara, sveikinimai jūsų sūnui gimtadienio proga
taip, tik mamos pienas yra tinkamas maistas kūdikiams.
lore1mice2 parašė:
Skyrybos taškų trūksta šitame tekste. Kažin kaip tos tekstas turėtų skambėti gyvai - kaip žirniai į sieną.
siūlau temą susikurti ,, rašybos konkursas"
lore1mice2 parašė:
Katiara, sveikinimai jūsų sūnui gimtadienio progataip, tik mamos pienas yra tinkamas maistas kūdikiams.
Dėkui
Katiara parašė:
Bet kokiu atveju kūdikiui geriausia mp.![]()
sweikinu tawo suneli su antruoju gimtadieniu...
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai