bambucza parašė:
Vargsta,matyt,ir su jumis;)
Nu tikrai ne
bambucza parašė:
Vargsta,matyt,ir su jumis;)
Nu tikrai ne
saldele parašė:
Tai db dar duodat suprast, kad issilepinom vaikus iki begalybes?
Nu taip
kas cia per ejimai i lauka??? Karstas maistas? Kaip ten sako - ne gaidys pasipusi! Saukstai dideli??? Nu cia dabar? Aukletojos su tais paciais uzaugo uzaugs ir musu
ne nu jus super mamos, negaliu
kas dar cukraus per daug??? Afrikos vaikam pasvajot apie tokia arbata, o jus cia skundziates! Ir apskritai kas per lepinimas batai vaikui uz 28 eurus! Nu zodziu visikai visiskai blogai auginat savo vaikus, paskui tokie monstriukai ateina i darzelius ir griauna visa tvarka, o ju mamos akis visiems drasko... Nu baisu
Lunalu parašė:
Nu taipkas cia per ejimai i lauka??? Karstas maistas? Kaip ten sako - ne gaidys pasipusi! Saukstai dideli??? Nu cia dabar? Aukletojos su tais paciais uzaugo uza…
Maniskis visiskas monstras bus! Batus nupirkau uz 50€??????
Apcy parašė:
O bliaaa
Lunalu parašė:
Nu taipkas cia per ejimai i lauka??? Karstas maistas? Kaip ten sako - ne gaidys pasipusi! Saukstai dideli??? Nu cia dabar? Aukletojos su tais paciais uzaugo uza…
???
BusiMamyte parašė:
Na tada ir neverkslenkit, kai gydytoja sako ziuret ka valgotneverkslenkit, kai aplinkiniai ka sako.
ir valgykim sau tyliai kiekviena sau
![]()
as ir neverkslenu:))))kazka maisot:)))paverkslenau pries kokius tris men ir labai gailiuosi kad paverkslenau nes cia visos su savo bajeriais:)))daugiau neverkslensiu o si karta uzstojau kita mamyte
Apcy parašė:
Tikrai, kad bliaaa ??? lepinkit lepinkit..
Avyte21 parašė:
Ai man tai juokingi tie paprotinimai del sveikos gyvensenos, ne mokyklinukes esam, kad cia mokintume vienas kita sveikos gyvensenos pagrindu. Manyciau visos mes nuo…
O man tai juokinga, kad visos viską žino, bet vistiek daro nesąmones, sėdi forume ir bamba. :))
Jeigu nenori patarimų, skaudina kitų žmonių nuomonė, tai kokiu tikslu čia rašyti tada?
Ir čia gal labiau retorinis klausimas.
Urbi šurbi parašė:
O man tai juokinga, kad visos viską žino, bet vistiek daro nesąmones, sėdi forume ir bamba. :))
Kiekviena forume sedi del ivairiu priezasciu, man i kai kurias nuomones tai atvirai...
nu o tas diskutavimas apie tai kad zole zalia, nu zodziu patylesiu
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai