Raimonda.B. parašė:
kaip jums Simonas?
gražus, galvojau apie tokį vardą, bet turbūt trumpinys yra Simas?
o man tas trumpinys baisiai negražus
Raimonda.B. parašė:
kaip jums Simonas?
gražus, galvojau apie tokį vardą, bet turbūt trumpinys yra Simas?
o man tas trumpinys baisiai negražus
Alisa_miau parašė:
gražus, galvojau apie tokį vardą, bet turbūt trumpinys yra Simas?o man tas trumpinys baisiai negražus
Siaip jei tevai netrumpina vardo ir aplinka neipranta, tai buna tas vardas toks koks yra.
Nes man pvz Mykola trumpint Mikiu yra kazkas baisaus.... Bet girdejau kaip patys tevai taip vadina ir matyt jiem tinka.
Cia kaip Lauryna trumpina Lauriu... Nepatinka man. Arba Gedimina Gedu arba Gedma, is vis nesamone.
Tik manau kad nuo zmoniu lb priklauso
agnera123 parašė:
Siaip jei tevai netrumpina vardo ir aplinka neipranta, tai buna tas vardas toks koks yra.
na tevai tarkim netrumpina, bet dazna aplinkoje draugai ir kiti ilgus vardus trumpina..jeigu Kestutis tai vadins Kestu, jeigu koks Algirdas tai vadins Algiu, jeigu Emilija, tai vadins Emile...na taip jau iprasta
agnera123 parašė:
O man kaip tik visai patinka, as saviskiui zadu duoti Daniel o sutrumpintas Dani man taip pat labai graziai skamba
pazistamas net neprisistato pilnu vardu, tik Dani :)))
Mano pusbrolis Simonas, kai isgirdau, tai bandziau ipirst savo nuomone, kad neduotu vaikui tokio vardo, nes priesais kaimynas Simas yra, toks pijokas senis, tai sakau, kaip jus megstat vaikus saukst trumpiniais, tai ir vadinsit Simu. Aisku, nepaklause manes, kadangi sesute cia toki varda isrinko, jos nuomone buvo svarbesne, tai dabar Simuku visi vadina...
ssonataa parašė:
Mano pusbrolis Simonas, kai isgirdau, tai bandziau ipirst savo nuomone, kad neduotu vaikui tokio vardo, nes priesais kaimynas Simas yra, toks pijokas senis, tai sak…
pamenu sapnavau tokį sapną, kad susilaukiau berniuko, kuris skraidė kaip uodas, ir galvojau koks vardas tiktų jam
sapne išgirdau kad uodui tinka Simas
tai va turbūt iš pasąmonės tos asociacijos eina kad Simas, Simukas kažkoks nupiepęs
Simonas išdidžiai skamba
Katrina82 parašė:
Aciu,jei tinka ir patinka prasom duoti savo mazyliui![]()
buvo šitas vardas mano sąraše, kol kas pasirinkom kitą. Bet man jau visą parą Sovijus sukasi galvoj...
karolinabern parašė:
klausau radijos ir isgirdau reta trumpa varda Nauris, kirtis ant a. Laidos vedejas (vyras) pagyre, kad grazus, galvoju reik ir cia pasidalintgal kam patiks
![]()
Mano klasiokas buvo Nauris, grazus vardas, skambus
22 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai