Kristulke parašė:
aciu uz info.... labai noriu pas ji apsilankyti, net buvau issigandusi, kad jis isvyko i LT![]()
As jam skambinau bet jis nekelia,gal tu ka suzinojai?
Kristulke parašė:
aciu uz info.... labai noriu pas ji apsilankyti, net buvau issigandusi, kad jis isvyko i LT![]()
nes berniuko gimtadienis neuzkalnu manau reiktu nuvykti
sandraireland parašė:
skambinau, nekelia ragelio ir sms issiunciau, bet jis niekad i sms neatsako.... dar ir drauge megino skambinti, bet nieko..... jai kazka suzinosiu, butinai duosiu zinia
Kristulke parašė:
skambinau, nekelia ragelio ir sms issiunciau, bet jis niekad i sms neatsako.... dar ir drauge megino skambinti, bet nieko..... jai kazka suzinosiu, butinai duosiu z…
ale pagerintas jis,as ir parasiau zinute man reikia del vaistu vartojimo labia neatsako,jau uzknist pradeda
sandraireland parašė:
ale pagerintas jis,as ir parasiau zinute man reikia del vaistu vartojimo labia neatsako,jau uzknist pradeda
niu jis toks kazkoks nebendraujantis visai........ tikiuosi neuzilgo priims visus skambucius
nes be jo cia nieko nera kas padetu tokiom situacijom
sandraireland parašė:
Kaip supratau jis dabar lt, gal del to nekelia?!
O kaip suprast del vaistu vartojimo? Nes jei tu jau vartoji kazkokius ir tereik tik issirasyt pratesimui, gali paprasyt savo Gp.
IceJJ parašė:
Kaip supratau jis dabar lt, gal del to nekelia?!
O kaip suprast del vaistu vartojimo? Nes jei tu jau vartoji kazkokius ir tereik ti…
Matai as vartoju progesterona geli crinone ir man gp liepe iki12 sav vartot o jis sake iki 17 bet as ju dar 3 im savaitem turiu ir norejau paklaust jo ar galiu pribaigt ir vartot iki 20 sav nes pries tai turejau 2 persileidimus tai bijau nutraukt
sandraireland parašė:
Matai as vartoju progesterona geli crinone ir man gp liepe iki12 sav vartot o jis sake iki 17 bet as ju dar 3 im savaitem turiu ir norejau paklaust jo ar galiu prib…
Gal imanoma tokiu atveju pasikonsultuoti bent telefonu su kokiu ginekologu is lt?
Upse o_O parašė:
Gal imanoma tokiu atveju pasikonsultuoti bent telefonu su kokiu ginekologu is lt?
Tai as irgi apie tai galvojau nes butinai man reikia kuo greiciau zinot as tu vaistu dar nenutraukiau nors turejau,o i lt neturiu kam paskambint,nemanau,kad bet kam paskambinus,kas konsultuos,velnias zino...
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai