Sarahhh parašė:
Ahaaa :DD
Isivaizduoju paskui ka spauda tarkim rasytu...:DD Musulmonai nusitashe, pridejo bombu ir isvaziavo
Sarahhh parašė:
Ahaaa :DD
Isivaizduoju paskui ka spauda tarkim rasytu...:DD Musulmonai nusitashe, pridejo bombu ir isvaziavo
Sarahhh parašė:
Isivaizduoju paskui ka spauda tarkim rasytu...:DD Musulmonai nusitashe, pridejo bombu ir isvaziavo![]()
vo cia tai butu bobma tikra lietuvoj,sakytu musulonai valdo Lietuva
uzgrobe lietuves
@Liolio@ parašė:
lengva tau sakyt zinok,kai tu gyveni cia nori nenori negrysi kada uzsimanai,darbai cia ir t.t....aisku labai pasiilgstu as Lt tik deja neina gryst i ja,kada uzsimanai....
ZInau, kad net ir lietuvoj budamas nerandi niekam laiko per darbus ir rupescius. Bet manau tos kurios LT yra sugebes rast pusvalandy meet'ui
@Liolio@ parašė:
![]()
![]()
![]()
vo cia tai butu bobma tikra lietuvoj,sakytu musulonai valdo Lietuva
![]()
![]()
uzgrobe lietuves
![]()
Tai kad ir be musulmonu baliu taip raso, jau vemt vercia nuo tu nesamoniu mane. Uztai ir uzsidarai kaip vezlys su kiautu ir sedi nes pagaliau supranti kad irodinet nieko nereikia ir neverta, o bendrauti norisi.
Beje linkiu lietuvaitem susirasti tik vyra musulmona, o tie lietuvos bambaliai tegu uzsigrauzia viena vieta is pavydo.
Sarahhh parašė:
Tai kad ir be musulmonu baliu taip raso, jau vemt vercia nuo tu nesamoniu mane. Uztai ir uzsidarai kaip vezlys su kiautu ir sedi nes pagaliau supranti kad irodinet nieko nereikia ir neverta, o bendrauti norisi.
Beje linkiu lietuvaitem susirasti tik vyra musulmona, o tie lietuvos bambaliai tegu uzsigrauzia viena vieta is pavydo.
@Liolio@ parašė:
![]()
![]()
Sarahhh parašė:
As gyvenu silainiuose, dirbu centreSmagu butu pries naujus metus susiorganizuoti kazka
![]()
nu va mes pasırodo ır kaımynes
As su malonumu prısıjungcıau ı ta meetuka,bet kad lovyteje gulıu nes labaı sergu...
o kurıuose sılaınıuose tu gyvenı? gal zıurek mes tık dvıese cıa ır esame kaunıetes
Kas lıecıa del helal mesos mano vyras ıs draugo uzsısakıneja avıena,o ır bazeje tıkraı yra
Pas mane taı dar ır kıta problemele vyras nemegsta zuvıes ır vısko kas susıje su jura
tık plıusas kad laaaaabaı megsta gamıntı taı dar ır man nuskyla patıngınıau,ır pakankamaı daznaı
Goknesta parašė:
nu va mes pasırodo ır kaımynes
As su malonumu prısıjungcıau ı ta meetuka,bet kad lovyteje gulıu nes labaı sergu...
o kurıuose sılaınıuose tu gyvenı? gal zıurek mes tık dvıese cıa ır esame kaunıetes
![]()
Kas lıecıa del helal mesos mano vyras ıs draugo uzsısakıneja avıena,o ır bazeje tıkraı yraPas mane taı dar ır kıta problemele vyras nemegsta zuvıes ır vısko kas susıje su jura
tık plıusas kad laaaaabaı megsta gamıntı taı dar ır man nuskyla patıngınıau,ır pakankamaı daznaı
![]()
INSHALLAH greit pasveiksi ir viskas bus gerai
ohoho tavo vyras megsta gaminti?O kuo tu vardu? mes kartais nepazystamos? :DD As baltijos g. gyvenu, o vyras mano sefas indisko maisto restoranelyje miesto centre. hmmmm tikrai nepazystamos mes???
nes kotais toks jausmas apeme
Berods cia bendrauja trys mamos is Lietuvos
tik viena ne kauniete
O halal mesos galima dar nusipirkti ir is imamo. Pamirsau kuris garsus paukstynas Kaune teikia europai halal visciukus, imamo brolis pats juos skerdzia, tad jei susisiektumet su imamu, manau kas savaite galetumet susiorganizuoti halal vista Kaune, i Vilniu ir galima, bet jau reikia labai laika derinti
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai