kasendy parašė:
Cia Vokietijoje pasakysi kad su Turku gyveni tai jau i tave kitaip ir ziurinors ju cia tiek daug
![]()
Sveika petskaiciau tavo zinute ir noriu paklausti kaip kitaip ziuri? Nes as pati su turku esu ir nepastebejau kad ziuretu kitaip .....
kasendy parašė:
Cia Vokietijoje pasakysi kad su Turku gyveni tai jau i tave kitaip ir ziurinors ju cia tiek daug
![]()
Sveika petskaiciau tavo zinute ir noriu paklausti kaip kitaip ziuri? Nes as pati su turku esu ir nepastebejau kad ziuretu kitaip .....
jurgitukas161 parašė:
Sveika petskaiciau tavo zinute ir noriu paklausti kaip kitaip ziuri? Nes as pati su turku esu ir nepastebejau kad ziuretu kitaip .....![]()
Na bentjau matosi kad visi kitaip i tai reaguoja,turkai tai karstakosei ir siaip iskart darbe klausia ar nebus problemu kad velai reiks dirbt ir panasei o patys vokieciai yra tokie prie akiu geri bet ka masto tai geriau nezinot,bet man visvien jau toki ilga laika kartu tegul jie galvoja ka tik nori,kad ir Lietuvoj pasakysi kad su Turku tai jau oi tu kvaila ir panasei is taves vaika pavogs ir panasei,manau supranti ka norejau parasyt,patys nepazindami zmogaus galim daug ko prisigalvoti ir remtis tik blogais dalykais ka kiti daro bet tai cia kekvienoj saly tas pats ir nesvarbu kokia tautybe:)Is kur esi,kiek pastebejau is Vokietijos?KOkiam kraste?
kasendy parašė:
Na bentjau matosi kad visi kitaip i tai reaguoja,turkai tai karstakosei ir siaip iskart darbe klausia ar nebus problemu kad velai reiks dirbt ir panasei o patys vokieciai yra tokie prie akiu geri bet ka masto tai geriau nezinot,bet man visvien jau toki ilga laika kartu tegul jie galvoja ka tik nori,kad ir Lietuvoj pasakysi kad su Turku tai jau oi tu kvaila ir panasei is taves vaika pavogs ir panasei,manau supranti ka norejau parasyt,patys nepazindami zmogaus galim daug ko prisigalvoti ir remtis tik blogais dalykais ka kiti daro bet tai cia kekvienoj saly tas pats ir nesvarbu kokia tautybe:)Is kur esi,kiek pastebejau is Vokietijos?KOkiam kraste?
as pritariu tau,nes cia jau taip yra....pas mane darbe vien turkai tai as bijau dabar ir sakyt kaip jie elgias man net baisu....aisku ne visi tokie yra,bet ten jau oj vyrai su moterimis bet dar kaip su kitom pasneka.....as pati esu ne su turku bet is ju tautybes zmogumi,tai lt visi sako aisku kad kvaila juk musulmonas oj baisenybe....atrodo jau nebezmogus....o del vaiku ir ta paty sneka atims cia del popieriu jis ir t.t....o vokieciai tai pries akis visai nieko jie,bet uz akiu aisku nezinom ka kalba,bet kad butu darbe klause ar galesiu ilgiau dirbt ir t.t nu dar nebuvo....seip niekas cia man dar nesake nieko,kad jis vyresnis ir musulmonas....bet kas ju galvoj ir ka uz akiu kalba mes jau nezinom....
kasendy parašė:
As is berlyno , o Tu?
jurgitukas161 parašė:
Na lt tai apie juos tikrai labaį prasta nuomone. As jau cia gyvenu beveik 2 m ir su saviskiu jau daugiau nei pusantru metu... Bet ka jis vyresnis uz mane. Bet ka sneka kiti tai visiska nesamone... Arba as pazystu cia tik gerus juos![]()
as ir dar ieko negirdejau,kad man kas sakytu....nes cia pas mus pilna turku arba arabu tai maniskis visus juos beveik pas mus pazysta....gal kas uz akiu ir kalba,bet man neidomu...maniskis irgi uz mane yra vyresnis
o as cia pazystu ne tik gerus....yra visokiu ,kad baisu kita karta daros man...bet visokiu ir reikia nieko nepakeisim :)Beja as karts nuo karto Berlyne apsilankau :))Ir as manau,kad jie patys yra kalti kad apie juos tokia nuomone lt yra,juk apie juos nieko gero niekada nera pasakoma...visada rodo kaip pas ju karai arba pagaudineja lietuvaites atima ju turtus susituokia del piniguir popieriu atima vaikau ir t.t ne vieno nera rode,kurie gerai gyventu o tokiu seimu manau yra taip pat daug....
jurgitukas161 parašė:
As is berlyno , o Tu?
Aš netoli Frankfurto bet toli nuo tavęs :)Na aš gyvenu su turkų jau 10 metu visko buvo,bet niekada niekur nenuzemino ir siaip gan rūpinasi gal per daug uztai mums neįprasta kad to ar ano neleidzia bet gerai pamascius rimtai seimai to ar ano ir nereik kaip su draugėmis po barus ar diskotekas vienom lakstyti ,čia jau kiekviena pagal save pasirenka.Lietuvoje labai nenorei sakau kokios tautybės yra vyras bet pasakysiu viena jie Turkijoje irgi nelabai gyresi turėdami Lietuves nes daug yra kurios sutersia mūsų gera vardą ir tuolabiau tapatina su Rusem merginoms kurios ten pasireiškia tik prostitucija
Kasendy kad ir jie cia tapatina su rusem,manes darbe pirmas klausimas keliu turku buvo tu ruse ane,sakau deja ne.....ir as net nepanasii ta ruse.....tada antra sako kad lenke
Ir seip dauguma arabu turku,kurdu visi manes klausia tu ruse ane
kaip amne tas nervina
viena kart supykus sakau vokiete ,tai ir pamate jog is tikro
vaidillute parašė:
bulvarine spauda gyvena tik is sensaciju, nuobodi kasdienybe nelabai idomi![]()
lietuvoj nedaug gyvena uzsienieciu,plius TV rodomi idomesni kasneliai suformavo nekokia nuomone
tas tiesa....
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai