Nenuorama_ parašė:
Kas kiek savaičių reikia kartoti antikiūnių tyrimą ?
Daro pradzioi man bent jau 12sav,ir lygtais 26-28sav
Nenuorama_ parašė:
Kas kiek savaičių reikia kartoti antikiūnių tyrimą ?
Daro pradzioi man bent jau 12sav,ir lygtais 26-28sav
Golden girl parašė:
As uk tai del tu antikuniu nieks cia neskuba.cia jie del visko atsipute viska gamtai palieka ir yra pikta iki beprotybes .viskas jiem normalu nieko tirt ziuret nere…
Atleiskit, jei pasirodys žiauru, bet realiai tai nieko medikai dažniausiai ir negali labai pagelbėti, jei yra kokių bėdelių, dėl kurių širdelė sustos, tai taip ir įvyksta, nieko čia nepadarysi. Viskas, kas ir tiriama, tai realiai yra antikūniai (tam kad jų išvengti), o jei jau jų randama, tai stebima, o tiriama tik du kartus. Dar tiria šlapimą (ką tikrai žinau ir uk kaskart tikrina), porą sykių kraują. Genetiniai tyrimai irgi ne visoms iš eilės, o tik esant indikacijoms... ir jei kas negerai, vėlgi tokiose situacijose nieko medikai nepakeis.
saulytea parašė:
man 20 sav dare kraujo tyrima del antikuniu... tyrimas neigiamasbeje man sake kad su neigiama grupe galima tureti tik viena vaika, del antro yra didele rizika..…
sigitatu parašė:
Visiškas briedas. Mano ex ginė irgi pezėjo, kad negalima turėti daug vaikų. Galima. Jeigu yra suleidžiamas imunoglobulinas. Jeigu nėščioji lankosi priežiūrai. Taip, yra rizikos, kad kūdikiui reikės perpipylinėti kraują arba hemolizine gelta sirgs. Bet su kiekvienu nėštumu įvairių rizikų būna. Namų sąlygomis gimdyti be imunoglobulino profilaktikos, aišku, pavojinga ir nerekomenduojama. Bet Lietuvoje manau tokių moterų beveik nebėra (o gal ir visai nebėra). Vaikai vis dažniau planuojami
Golden girl parašė:
As uk tai del tu antikuniu nieks cia neskuba.cia jie del visko atsipute viska gamtai palieka ir yra pikta iki beprotybes .viskas jiem normalu nieko tirt ziuret nere…
Uk dare man antikuniu tyrima kaip ir lt. Pries 12sav ir apie 26sav
Jurga111 parašė:
Gal yra kurios gidme anksčiau laiko dėl antikūnių?
As 3 savaitem anksciau, bet neaisku ar tai susije buvo.
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai