Saulellė parašė:
J. Korczaka 2a adresasten daug parduotuvių ir skyrelių
![]()
dėkui
Saulellė parašė:
J. Korczaka 2a adresasten daug parduotuvių ir skyrelių
![]()
dėkui
Edinga parašė:
Gaila negaliu patarti...poliklinikoj tai tikrai tik Giceviciene daro, bes tik ji is musu ginekologiu turi tam pazymejima.Apie privacias gal kuri mamyte parasys, kur…
Jei turit siuntima,priima Kersansku klinikoj. Mane vizitavo gydyt.is Kauno. As su siuntimu ejau ten,nes taip pat nenorejau eiti pas Griceviciene.
agne_kol parašė:
Kreipiuosi į labiau patyrias mamytes, kurios jau perėjo echoskopų labirintąAr yra Marijampolėje kokia nors kita gydytoja, kuri atlieka išsamius echo, išsky…
su siuntimu galit eiti pas Rutkauskiene Gedimino g. tik siuntimas siek tiek kitoks turi buti. ir moketi nieko nereikes.
agne_kol parašė:
Kreipiuosi į labiau patyrias mamytes, kurios jau perėjo echoskopų labirintąAr yra Marijampolėje kokia nors kita gydytoja, kuri atlieka išsamius echo, išsky…
Su siuntimu priima ir kaine kriscioniski gimdymo namai
vidme parašė:
su siuntimu galit eiti pas Rutkauskiene Gedimino g. tik siuntimas siek tiek kitoks turi buti. ir moketi nieko nereikes.
O koks turi būti tas siuntimas? Nes Rutkauskienė man patiko kaip gydytoja, kai 12sav žiūrėjo echo "Gutavitoj", nes maniškė gydytoja iš Kauno atvažiuoja ir neturi tiek laiko atlikti išsamų echo.
agne_kol parašė:
as einu Gutavitoj pas Rutkauskiene, man ji pastoviai daro echo ir viska apziuri
agne_kol parašė:
O koks turi būti tas siuntimas? Nes Rutkauskienė man patiko kaip gydytoja, kai 12sav žiūrėjo echo "Gutavitoj", nes maniškė gydytoja iš Kauno atvažiuoja ir neturi ti…
tiksliai nezinau, bet turi parsyti, kad ne profilaktiskai, o gydytojas iraria kazkokius pakitimus ar pan.
agne_kol parašė:
O koks turi būti tas siuntimas? Nes Rutkauskienė man patiko kaip gydytoja, kai 12sav žiūrėjo echo "Gutavitoj", nes maniškė gydytoja iš Kauno atvažiuoja ir neturi ti…
Gutavotoj as pas Markauskiene ejau, kur is Kauno atvaziuoja, tai man ji per kiekviena apziura ehoskopuodavo ir ziuredavo ar leliui viskas gerai.
eugutee parašė:
Gutavotoj as pas Markauskiene ejau, kur is Kauno atvaziuoja, tai man ji per kiekviena apziura ehoskopuodavo ir ziuredavo ar leliui viskas gerai.
Aš irgi pas ją lankausi, trumpai apžiūri ji, paklauso kaip širdutė plaka, patenkinta aš šita gydytoja
tik kaip ji pati sakė per daug pacienčių turi čia, kad nėštukes išsamiai apžiūrėtų. Už tai siunčia išsamų echo darytis į konsultacinę, ar tavęs nesiuntė?
eugutee parašė:
Gal tu privačiai pas Markauskienę lankeisi?
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai