bamu parašė:
mergytes ar geriat kokius vitaminus?![]()
Mano draugė ,buvusi nėštukė, pataria gerti būtinai folio rūgštį.O jei nepavyksta pastoti, patarė dar ir būsimam tėveliui duoti E vitamino (jai padėjo
)
bamu parašė:
mergytes ar geriat kokius vitaminus?![]()
Mano draugė ,buvusi nėštukė, pataria gerti būtinai folio rūgštį.O jei nepavyksta pastoti, patarė dar ir būsimam tėveliui duoti E vitamino (jai padėjo
)
egleee parašė:
paasikink savo anketanieko nesuprantu
kodel pas tave raso jok 4 sav kaip laukies?
T.y.,kad aš manau jog laukiuosi, bet tokį nėštumą juk dar anksti patvirtinti 100 proc.
Ugniux parašė:
T.y.,kad aš manau jog laukiuosi, bet tokį nėštumą juk dar anksti patvirtinti 100 proc.![]()
tai pasidaryk testa,manau jis jau parodytu...
Ugniux parašė:
T.y.,kad aš manau jog laukiuosi, bet tokį nėštumą juk dar anksti patvirtinti 100 proc.![]()
4 savaičių nėštumą, jau turi parodyti geras nėštumo testas, o tu ar dareisi?
Ugniux parašė:
Mano draugė ,buvusi nėštukė, pataria gerti būtinai folio rūgštį.O jei nepavyksta pastoti, patarė dar ir būsimam tėveliui duoti E vitamino (jai padėjo)
reikia pradeti... bet stai viena gine sake draugei gerti nuo vaisingu dienu, iki mmm paskui daryti pertrauka... o jei neateina mmm tada gerti toliau... o kaip man...jug nzn kada man dabar tos vaisingos d bus, nes dar mmm nera normaliu
bamu parašė:
reikia pradeti... bet stai viena gine sake draugei gerti nuo vaisingu dienu, iki mmm paskui daryti pertrauka... o jei neateina mmm tada gerti toliau... o kaip man...jug nzn kada man dabar tos vaisingos d bus, nes dar mmm nera normaliu
folio rugsti reikia gerti kiekviena diena,nepriklausomai ar vaisingos dienos ar ne...gal drauge kazka ne taip suprato..
saule86 parašė:
Ne nu as su savo taip ND isprotesiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nu kas db mazut ?
bamu parašė:
aciu saule86 aciu, tada siandien tiesiai i vaistine![]()
o kokios firmos geresni![]()
folio rugstis?as tai pirkau healthilife 400mcg ,90tableciu,mokejau gal apie 10lt,net nzn kokios yra kitu kainos,tiesiog sita pirma pamaciau ir viskas

11 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai