Maziukas12 parašė:
Bet kad niekur nerandu pirkti aš knygos angelai glosto plaukus..gal žinote kas kur galima gauti ją?
As visas knygas,imu is bibliotekos.
Maziukas12 parašė:
Bet kad niekur nerandu pirkti aš knygos angelai glosto plaukus..gal žinote kas kur galima gauti ją?
Littlebird parašė:
Skatinat vogti?![]()
![]()
Juk būtų galima pasiimti iš bibliotekos...
I lankas,jusu komentaras. Kokia vagyste,jei failas yra ikeltas,socialiniam tinkle?
justinaP1990 parašė:
O po kiek laiko pasiryzot antram?![]()
Na mintys jau sukosi po puses metu bet lankiausi pas gydytojus, tyrimus dariausi ir nebuvo paprasta is karto....
Gydziausi padidejusi prolaktina ir gydytojas sake kad neimanoma bus pastot, bet mus aplanke stebuklas ❤️😘 tai praejo metai laiko 🙏
Antrojo sunelio niekada nepamirsiu.... Tas ilgesys niekada nedings....
Su laiku tik ismokstame su tuo skausmu gyventi 😘
Stiprybes jums 🤗
SunMoon parašė:
Kaip laikaisi sunmoon? 😉
Snieguolė parašė:
Na mintys jau sukosi po puses metu bet lankiausi pas gydytojus, tyrimus dariausi ir nebuvo paprasta is karto....
Aciu, tos stiprybes labai reikia 🙏 ❤️
Šiandien užgriuvo liūdnos mintys.... Turiu labai plačią giminę, gimineje trys moterys medikės, teta prieš 30 metų neteko kudikelio, dabar aš... Daugiau netekčių niekam nebuvo... Galvoju gal čia medikų prakeiksmas... Kai gimdžiau, pensijinio amžiaus akušerė vis kartojo:" kai medikas tai ir problemos..." nežinau ar čia tik žiaurus sutapimas ar tikra tiesa.. 😧 Blogos mintys sukas, kad mano gyvenimo kelias ytakojo ir nelaimę.... Kovoji su mirtimi gelbėdamas gyvybės, bet ji tavęs pačio už kampo tyko ir atima brangiausią-vaiką
tygra parašė:
Šiandien užgriuvo liūdnos mintys.... Turiu labai plačią giminę, gimineje trys moterys medikės, teta prieš 30 metų neteko kudikelio, dabar aš... Daugiau netekčių nie…
Man irgi vakar panasiai buvo, menuo po visko vel sukilo visi prisiminimai, vel viskas is naujo isgyventa, klausimai kodel uz ka. Is pradziu ir as ieskojau priezasciu gal cia su gimine kazkas negerai, gal uosvienes itaka nuziurejimai, visko primastyta. Bet, mes pacios save kankinam, juk i tokius klausimus niekad nerasim atsakymu.. O gyvenimas per trumpas kad ju ieskot metai is metu
tiesiog taip nutiko tau, man, jai.. Bet atsakymo nerasim uz ka. Paleiskim viska ir gyvenkim tikejimu grazesniu rytojum ❤️
SunMoon parašė:
I lankas,jusu komentaras. Kokia vagyste,jei failas yra ikeltas,socialiniam tinkle?
Ar ta knyga nemokama? Jei taip, tai tada atsiprašau. Bet kiek žinau, dažnai taip pirataujama.
justinaP1990 parašė:
Man irgi vakar panasiai buvo, menuo po visko vel sukilo visi prisiminimai, vel viskas is naujo isgyventa, klausimai kodel uz ka. Is pradziu ir as ieskojau priezasci…
Jūs teisi, galbūt tik ieškau atsakymų į neatsakomus klausimus.. Tiesiog po tokių įvykių baimių daug... Dvejonės, sustot ar bandyt susilaukti vaikelio.. Negaliu žiūrėti į kūdikelius berniukus... Juk jau glėby galėjau laikyt savąjį... Vis prisimenu sūnaus bruožus.. ❤️ Vakar vakare verkiau, verkiau, verkiau... , šiandien akių užtinusių negaliu pamerkti...
15 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai