Nano UK 08.06 parašė:
Lovytė jau sudėtaDabar kambaryje nei pirstelt vietos nebėra
![]()
Smagu
jau viska susiruoset, susipirkot suneliui?
Nano UK 08.06 parašė:
Lovytė jau sudėtaDabar kambaryje nei pirstelt vietos nebėra
![]()
Smagu
jau viska susiruoset, susipirkot suneliui?
Laimingiausia parašė:
Smagujau viska susiruoset, susipirkot suneliui?
Iš ties jau beveik viskas yra, liko tik smulkmos
Ryt keliausim susipirkti man daiktus į ligoninę ir leliui kas liko
Vonios reikmenys visokie, žirklutės ir pan
Sakykit, kokius termometrus naudojat vaikam? Koks čia geresnis būtų?
Nano UK 08.06 parašė:
Iš ties jau beveik viskas yra, liko tik smulkmosRyt keliausim susipirkti man daiktus į ligoninę ir leliui kas liko
Vonios reikmenys visokie, žirklutės ir pan
![]()
Sakykit, kokius termometrus naudojat vaikam? Koks čia geresnis būtų?
![]()
braun naudoju, oi, as eu Evute akvareliniais dazais spalvunu knygele
taip ramina, geras uzsiemimas, ypac pries miega
Nano UK 08.06 parašė:
www.amazon.com/Braun-Thermoscan-Thermometer-ExacTemp-Technology/dp/B001FWXKMM
šitą gal?
jep
labas vakaras mamytes
na ka tase beveik suruosta,liko keleta daiktu isimesti,o tai jau ryt p-adarysiu,siand p-avargau,bet ir namai sutvarkyti ir rubai iskalbti ir p-laukai nudazyti,nu zodziu viskas p-adaryta ir as nusivariusi nuo koju
p-ermeciau visas zinutes akimis greitai,nes nera jegu skaityti visas visas
dbr sakau aciu D kad lektuvas p-o p-ietu,nors issimiegosiu
belindaa dziovykle tavo tiesiog sup-er
nuotraukoje labai gerai atrodo,taip- suzvengiau kad vyras net subare -baik Adriana p-rizadinsi su savo tevu darzeliais
Nano mano irgi braun termometras,tik i ausyte o ne p-rie kaktytes
nu va,jau kaip ir viskas pas mane sudeta,nes sianakt jau iskrendam .tik dar vis sukuosi virtuvej,vyrui valgyt gaminu:pilna kamera stabeliuoju maisto,kad blexa tiek neislaidziautu kavinese,juk pasigamint tai tinges
Sorry,gulbyte del tos knygutes. Jei labai reikes,tai ateisi iki manes kokia diena ir maniskis tau paduos ja
nano,pas mane irgi tox brauno i ausyte matuoti,pabuvo geras 3 dienas,kol nenukrito ant zemes
matosi db kontakto nera,bando rodyt ir staigiai issijungia,reix nest taisyt,vezuos i lt ji.
tai ka,mamukai,geros vasareles jums ir jusu maziukams
svarbiausia bukit sveiki ir aukit dideli
pasiilgsim labai jusu
susirasysim jau is lietuveles
Labas rytas, suraitytas
skype, teta belinda, Ligitelei palinkejo gero skrydzio, o siandnien noriu paskveikinti Samanta perejus viena etapa auksciau. Kaip zinome, naujagimiai skaitosi nuo gimimo iki 28 dienos, o toliau jau skaitosi kudikis, tai va, Didiziausi sveikinimai tau-gelytes: mamytei ir dukrytei.
Siandiena uk teveliu diena, as sveikinsite? Mes pasveikinsime, Eva praeita savaite darzeli dare teveliui dovanele, iamzino savo rankyte, nudaze ja lietuviskom trispalvem spalvom, dar prie visa to atvirute piese, tai siandien pasveikints teveli
Dar nusimato sodo darbu darbu, sode atsirado labai daug sraigiu, tai reikes jas naikinti,dar laukiu savo buvusios grupiokes, darysim sode puota
kepsim saslykus.
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai