amorbella parašė:
![]()
![]()
super
pas mane dabar +24 kazi ar as gerai atrodysiu po gimdymo
![]()
![]()
nk pas mane buvo +16kg tik db vel priaugu na cia kol maitinu da
..
bet pati lb dziaugiuosi o vyras tikisi , kad nenumesiu svorio nes jam lb grazu ir taip
Nėštumo svorio skaičiuoklė paskaičiuoja optimalų svorį nėštumo metu ir svorio augimo tempą. Optimalus svorio augimas nėštumo metu mažina nėštumo komplikacijų riziką ir padeda lengviau grįžti prie iki nėštymo buvusio svorio.
Daugiau...
amorbella parašė:
![]()
![]()
super
pas mane dabar +24 kazi ar as gerai atrodysiu po gimdymo
![]()
![]()
nk pas mane buvo +16kg tik db vel priaugu na cia kol maitinu da
..
bet pati lb dziaugiuosi o vyras tikisi , kad nenumesiu svorio nes jam lb grazu ir taip
witch20 parašė:
na tai tiesa sakai galvojau pati , kad nekas is manes beliks bet tikrai nusifotkinsiu kaip po gimdymo antro atrodau ydesiu ft.. ka jauna da 20m ma bet atspari gimdymams
![]()
aš irgi 20m. tai tikiuosi irgi kaip tu greit formas atgausiu, bet kaip ir tavasis maniškis džiaugiasi, kad priaugau svorio, sako dar daugiau galėčiau priaugti, bet kad ir taip daug valgau, ir jau turiu +13,3kg
amorbella parašė:
oj merginos as jums pavydziu nerealiaio as atrodo visai nedaug valgau o svoris kaip ant mieliu
ir sveika visi tyrimai geri...kartais atrodo kad as nuo oro ir vandens storeju
![]()
![]()
ir vyrelis tik dziaugtus jei sukusciau
![]()
![]()
![]()
na o ką darysi, visų skirtingi organizmai, vienos daugiau priauga prisižiūrėdamos, kitos nieko, o valgo daugiau nei už du.
notaree parašė:
O as is vis nesuprantu.... Pries nestuma sveriau 72kg o dbr yra 20 savaiciu ir svoris yra nukrites iki 66kgkazkaip lb jau keistai man. Nes kazkaip 20 savaiciu jau kaip ir tureciau kaip tik priaugti svorio
o dar laukiuosi dvynuku!
o koks tavo ūgis?
Sveikos merginos, as per nestuma buvau priaugusi 11 kg, kurie man nukrito per 3 dienas po gimdymo, ir dar vis krenta.. tai labai smagu
o pilvukas kaip ir tau withc20 atrodo lyg negimdzius buciau.. daug kas sako kad strijos priklauso nuo genu, bet visiskai nesutinku, mano mamai ju buvo belekiek, o mano oda irgi linkusi sauseti ir nera tokia elastinga kaip noretusi, bet visa nestuma tepiausi kremuku kuris labai padejo ir rezultatas - nei vienos strijos ir pilvas kaip mat susitrauke
tai linkiu visom po gimdymo atgauti grazias formas
truputis pastangu ir vel busit senam kune
notaree parašė:
O as is vis nesuprantu.... Pries nestuma sveriau 72kg o dbr yra 20 savaiciu ir svoris yra nukrites iki 66kgkazkaip lb jau keistai man. Nes kazkaip 20 savaiciu jau kaip ir tureciau kaip tik priaugti svorio
o dar laukiuosi dvynuku!
gal vėmei arba apetito nėra?
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai