Alinoote88 parašė:
Sveikos![]()
oh koks geras vaiduokliukas sveikinu
Alinoote88 parašė:
Sveikos![]()
oh koks geras vaiduokliukas sveikinu
Sveikos,
Ši karta as su blogom žiniom
net neisivaizduoju kaip taip gali buti, bet si rytą pasidarius net tris tos pačios firmos testus nieko nesimato, absoliučiai baltas plotas!!!
nesuprantu kaip taip gali buti ir emocijos nekokios, nes kai to tiek jau tikiesi ir se tau, nesuprantamai dingsta tai nebezinai nei ka galvoti....
Alinoote88 parašė:
Sveikos![]()
man sitie testai 10miu visada rodo vaiduokli absoliuciai kiekviena karta kai darausi bet siektiek blankesni negu pas jus
taip kad kol neateis diena mm ir nepasidarysit normalaus testo negalima sakyt 100procentu kad teigiamas ar neigiamas...
saule666 parašė:
man sitie testai 10miu visada rodo vaiduokli absoliuciai kiekviena karta kai darausi bet siektiek blankesni negu pas justaip kad kol neateis diena mm ir ne…
Tai jau turbut, nes man pirma karta toki ryšku vaiduoklį išmetė, kuris tiek daug vilčių suteikė, tai po šiandienos ryto irgi nusprendžiau palaukti menesiniu dienos ir tada žiūrėti, nes toks nusivylimas buvo, kad vaje....
piktzoliukas parašė:
tai cia kiek iki mm nerodiklisesme kiek dienu po ovuliacijos arba implantacijos... nes jei ovuliacija buvo ciklo pradzioj tai tikrai realu kad savaite iki mm pa…
Zinok neisivaizduoju,nes neskaiciavau nkad,nieko nematavau... po vestuvii nustojom saugotis ,tai per vestuves buvo ciklo vidurys,vienas memes turejau ir sekanti cikla pastojau... bet nesisivaizduoju kada galejo buti OV... o ir mylejomes ne kasdien... ir net ne kas antra... tik memes buvo 4 diena,o sekanti menesi nepasirode.. tai tik galiu sprest kada memes turejo but,tj kada ir mazdaug OV buvo... o siaip hcg kiekvienai skirtingai gaminas tai cia kada rodys testai irgi kiekvienai individualiai
Alinoote88 parašė:
Tai jau turbut, nes man pirma karta toki ryšku vaiduoklį išmetė, kuris tiek daug vilčių suteikė, tai po šiandienos ryto irgi nusprendžiau palaukti menesiniu dienos …
Vat butent man irgi buvo net 2testai ryskius vaiduoklius parode. ''bitutes'' juosteliniai bet buvo ne tiesa tai daug nusivilimo buvo... O va dabar nusipirkus tuos one step juostelinius ir jie man visada rodo vaiduokli tad kol ryskiai neparodys netikesiu arba darysiu kai mm bus kitos firmos bent viena jau nusipirkau esy test reges taip vadinasi kasetes, ziuresim po poros dienu kas bus
saule666 parašė:
Merginos ar tiesa jog easy test yra melagei???? As blin dabar pasidariau ir nerysku vaiduokliuka matau ar cia netycia butent ta testa nusipirkau kuris meluoja??? at…
Nu man jis nera ne karto nemelavo ;)
rasytea119 parašė:
Nu man jis nera ne karto nemelavo ;)
Na reiks po poros dienu padaryt dar karta dar anksti biski sprest naudoju testukus prisipirkus visokiu tipu papigiai
saule666 parašė:
Na reiks po poros dienu padaryt dar karta dar anksti biski sprest naudoju testukus prisipirkus visokiu tipu papigiai![]()
Tj dar koki kitoki pasidaryk ;)
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai