anamika21 parašė:
Nesekiau nei ov nieko,, katik pasidariau nt man lyg smeizuoja neryskiai o kaip jums?
kabina aky ir negative filtra uzdejus matyt juostele. jei norisi jautresnio nusipirkit cc manau kad parodys. linkiu rysket
anamika21 parašė:
Nesekiau nei ov nieko,, katik pasidariau nt man lyg smeizuoja neryskiai o kaip jums?
kabina aky ir negative filtra uzdejus matyt juostele. jei norisi jautresnio nusipirkit cc manau kad parodys. linkiu rysket
Diadema_M parašė:
kabina aky ir negative filtra uzdejus matyt juostele. jei norisi jautresnio nusipirkit cc manau kad parodys. linkiu rysket![]()
Cia ne i tema dbr 😂 o kaip jus tuos filtrus darot, kokia programele? ☺️
Gossip girl parašė:
Sveikos
Ar matot ka nors? ar suvaikejau, nebesuprantu tikrai niekada tokio testo neteko ma…
Kada mm maždaug? Čia gal šlapimo per daug🤔🤔
Diadema_M parašė:
kabina aky ir negative filtra uzdejus matyt juostele. jei norisi jautresnio nusipirkit cc manau kad parodys. linkiu rysket![]()
Bandei snd daryt NT?
pupele123 parašė:
Kada mm maždaug? Čia gal šlapimo per daug🤔🤔
Na ne zinokit nemirkiau valanda, ikisau ir tiek.Na mm turetu kaip ir buti ant dienu, nereguliarios sunku jas nuspeti man.Visad buna skirtingai,Gali buti menesio pradzioje gali buti pabaigoje.Pabaigoje nesulukiau, tai kaip ir dabar pasirodyti turetu.
Pasirode ta juostele pradzioj iskart vos matoma, o tada po keliu min isryskejo.
Gossip girl parašė:
Na ne zinokit nemirkiau valanda, ikisau ir tiek.Na mm turetu kaip ir buti ant dienu, nereguliarios sunku jas nuspeti man.Visad buna skirtingai,Gali buti menesio pra…
Panasu, kad cia dar slapias testas, paziurekit ka rodys kai pradzius, turetu nueiti tie ruozai
Gossip girl parašė:
Sveikos
Ar matot ka nors? ar suvaikejau, nebesuprantu tikrai niekada tokio testo neteko ma…
yra
labai linkiu rysket ir nesulaukt mm
Diadema_M parašė:
yralabai linkiu rysket ir nesulaukt mm:)</blockquoteNa gal meluoja nezinosi cia.Reikia laiko.Dekoju
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai