perlas85 parašė:
Tikrai nebutinai " atima" kojas. Pirmo gimdymo metu buvo puiki parinkta doze ir labai sekmingai suleista. Galejau vaikscioti ir skausmo nebuvo. Paskui pasikeite pam…
Galėjau ir aš vaikščioti 😊
Gali būti, kad gimdymo skausmui palengvinti pakaks kvėpavimo pratimų ir išmoktų atsipalaidavimo technikų, tačiau gali prireikti nuskausminamųjų. Skaityti
visą straipsnįperlas85 parašė:
Tikrai nebutinai " atima" kojas. Pirmo gimdymo metu buvo puiki parinkta doze ir labai sekmingai suleista. Galejau vaikscioti ir skausmo nebuvo. Paskui pasikeite pam…
Galėjau ir aš vaikščioti 😊
perlas85 parašė:
Kai aš paprašiau epidūro liepė paskutinį kartą nueit į wc, nes paskui man vaikščiot niekas neleis dėl to, kad atims kojas
Ringailiux parašė:
Kai aš paprašiau epidūro liepė paskutinį kartą nueit į wc, nes paskui man vaikščiot niekas neleis dėl to, kad atims kojas
![]()
Tai labai daznai taip buna, bet ne butinai . Todel ir perspeja, man po to kateteri ivede, kaip kojos atsijunge. Nes labai ilgai ten viskas truko
Zinoma rinktis. Nekainuoja. Jei perdidelis atsiverimas, daugiau 8 cm, jau nedarys. As labai nepakenciu skausmo, tai vien geri atsiliepimai. Pirmame gimdyme epiduras kazkiek suletino veikla, tai skatino. Antra gimdyma po epiduro viskas pagreitejo. As uz siuolaikines priemones, kam ten tiek kankintis ir su dievais kalbetis.. tikrai neverta, atsigavau nuskausminta ir liko jegu stumti vaikeli. Gal sutapimas, bet po pirmo gimdymo dingo ilgus metus kamave nugaros skausmai.
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai