bonum parašė:
Eisiu, niekur nedingsiunebent mm rytoj arba poryt (dar nepridavus kraujo) parkeliaus
![]()
O kelintą kartą stimuliavotės?
bonum parašė:
Eisiu, niekur nedingsiunebent mm rytoj arba poryt (dar nepridavus kraujo) parkeliaus
![]()
bonum parašė:
Bandykite skambinti telefonu 861852320O po pirmo vizito jau paprasčiau - jei planuojate kokią procedūrą kaip stimuliaciją ar IUI, tai jau susiderinat kartu su…
Aciu, zinosiu. As kol kas dar ivf nedarysiu, reikia isdirti iki galo, kad butu aisku. O iui pabandysiu kaune. Paskui tada jau ivf seks. Nes labai laukti nera ko. Tik labai noretusi i kompensavima papulti...
SunMoon parašė:
Reikia skambinti jiems i registratura. Pirmam vizitui uzsiregistruojate, o kitus derinate, pagal ciklo dienas, asmeniskai su gydytoju. Proceso trukme priklauso, nuo…
O cia kasdien reikia kazka daryti? Klausiu, nes esu ne vilniete ir dar reikia galvoti ka darbe daryti....vos ne atostogu reikia...
Mrs. Sunny parašė:
O cia kasdien reikia kazka daryti? Klausiu, nes esu ne vilniete ir dar reikia galvoti ka darbe daryti....vos ne atostogu reikia...
Stimuliaciju metu, kas antra diena 5kartus vaziavau. Tada punkcija po 2d, ikelimas pi 3, ir 5d. Po teigiamo Hcg kas 2sav iki 13sav vazinejau. Zinokit daznai labai. As emiau atostogu menesi ir biuleteni
SunMoon parašė:
Stimuliaciju metu, kas antra diena 5kartus vaziavau. Tada punkcija po 2d, ikelimas pi 3, ir 5d. Po teigiamo Hcg kas 2sav iki 13sav vazinejau. Zinokit daznai labai. …
Aciu, zinosiu dabar kaip kas. Bus aiskiau planuotis
SunMoon parašė:
Tikrai neturetu, man HCG rode mazus skaiciukus, o NT buvo baltutelis, tad nosi aukstyn, dar kol nera mm, tikimybe islieka![]()
Jei iki rytojaus neprasidės mm, tada rytoj pasidarysiu hcg (kaip ir liepė)
Svajonėbegalinė parašė:
Antra jau ctimuliacija (prieš porą metų kitoje klinikoje), bet pirma IUI
bonum parašė:
Jei iki rytojaus neprasidės mm, tada rytoj pasidarysiu hcg (kaip ir liepė)![]()
Oi, tai dar galima būtų bandyti tiesiog stimuliuotis
Aš iš eilės be pertraukos apie paskutiniąją 3 mąstau, jeigu viskas o.k.
Svajonėbegalinė parašė:
Oi, tai dar galima būtų bandyti tiesiog stimuliuotis![]()
Aš iš eilės be pertraukos apie paskutiniąją 3 mąstau, jeigu viskas o.k.![]()
Mano senkantis kiaušidžių rezervas, tai su stimuliacijom jau "nebežaisiu", planuosim IVF
bonum parašė:
Mano senkantis kiaušidžių rezervas, tai su stimuliacijom jau "nebežaisiu", planuosim IVF![]()
Linkiu II
Svajonėbegalinė parašė:
Linkiu II![]()
Ačiū. Jums irgi
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai