Attendre parašė:
Atsipalaiduoti man šitas žodis pats sunkiausia yra jau 10 metų... Na vis meldžiuosi ir tikiuosi kad pavyks![]()
Aš irgi labai linkiu kad kuo greičiau pavyktų
Attendre parašė:
Atsipalaiduoti man šitas žodis pats sunkiausia yra jau 10 metų... Na vis meldžiuosi ir tikiuosi kad pavyks![]()
Aš irgi labai linkiu kad kuo greičiau pavyktų
Fauna-TVTB parašė:
Aš irgi labai linkiu kad kuo greičiau pavyktų![]()
![]()
Ačiū labai
lika78 parašė:
Na man nustate imunologini nevaisinguma, pries tai irgi buvo neaiskios kilmės, BUTINAI pries IVF padarykit isplestini imunologini kraujo lasteliu tyrima..kur tyria …
Sveika. Nelabai randu internete tokios sąvokos kaip "išplėstinis imunologinis kraujo lastelių tyrimas". Randu tarkim NW, kad daro imunologinius tyrimus, tai man reiktų pasidaryti tarkim šituos? Bet ar čia bus išplėstinis?
Imunoglobulinas A (Ig A)
Imunoglobulinas M (IgM)
Imunoglobulinas G (Ig G)
Imunoglobulinas E (IgE)
Turėjau jau vieną IVF su nesivystančiu ir nekibusį FET. Aišku, gyd sako, kad čia viskas normalu - pasitaiko, bandyk antrą kartą, na bet per daug skaudu ir beprotiškai brangu bandyti iš lempos, kai nori-nenori kirba mintis, kad kažkas galbūt su mano organizmu nėra gerai. Plius, labai retai sergu, imunitetas tikrai geruliškas... Žodžiu, galvoju, jog tyrimus pasidarius ir ramiau būtų, ir, jeigu rezultatai ne kokie - pigiau nei bandyti IVF'ą su blogais tyrimais - tuščiais šoviniais šaudant...
Begtemars parašė:
Sveika. Nelabai randu internete tokios sąvokos kaip "išplėstinis imunologinis kraujo lastelių tyrimas". Randu tarkim NW, kad daro imunologinius tyrimus, tai man rei…
Ne, cia ne tas, einu nufotkinsiu kaip jis vadinasi😉
lika78 parašė:
Ne, cia ne tas, einu nufotkinsiu kaip jis vadinasi😉
Ok, ačiū labai!
Begtemars parašė:
Sveika. Nelabai randu internete tokios sąvokos kaip "išplėstinis imunologinis kraujo lastelių tyrimas". Randu tarkim NW, kad daro imunologinius tyrimus, tai man rei…
Jei Vln darysit tai Geliu g darykit ir pasakykit kad norit imuniniu lasteliu tyrima padaryt - kilerius, supreserius ir helperius istyrt, jie supras😉 va prisegu nuotraukas kai gyd.parase ir kaip jis atrodo

Attendre parašė:
AčiūMano trijulė tikiuosi pas mane pasiliks
![]()
![]()
![]()
Jums taip pat stiprybės atsistoti ant kojų![]()
Lėkite jei ne pas G, tai pas…
Attendere kaip suprantu tu jau po isodinimo?
Fauna-TVTB parašė:
Attendere kaip suprantu tu jau po isodinimo?![]()
Jau jau
Turiu 3 gyventojus
Attendre parašė:
Ačiū labai![]()
Nuoširdūs mūsų visų linkėjimai Jums, turi pavykti!!!
Beje, gal kam aktualu D vitamino tyrimui akcija ANTĖJOJE - 7.90
lika78 parašė:
Jei Vln darysit tai Geliu g darykit ir pasakykit kad norit imuniniu lasteliu tyrima padaryt - kilerius, supreserius ir helperius istyrt, jie supras😉 va prisegu nuot…
Ačiū jums labai. Kalbate apie šią vietą, teisingai? www.nvspl.lt/index.php?3483497359
Jūs mačiau su tyrimų rezultatais ėjote pas Karpenko, gal dar kokių gerų gydytojų žinote, kurie konsultuotų šiais klausimais?
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai