raliepa parašė:
Sveikos merginos,
Puiku kad turit dar vieną kompensuojamą. Išnaudokit jį
Pasakykit o koks jūsų amh ir kiek išpunktuodavo kiaušiąlasčių ir kiek apsivaisindavo? Apsivaisindavo paprastu ivf?
raliepa parašė:
Sveikos merginos,
Puiku kad turit dar vieną kompensuojamą. Išnaudokit jį
Pasakykit o koks jūsų amh ir kiek išpunktuodavo kiaušiąlasčių ir kiek apsivaisindavo? Apsivaisindavo paprastu ivf?
raliepa parašė:
Sveikos merginos,
Darysiu 3ivf, ir ne LT. Mano ir zemas Amh.
Ahau parašė:
Puiku kad turit dar vieną kompensuojamą. Išnaudokit jį![]()
Pasakykit o koks jūsų amh ir kiek išpunktuodavo kiaušiąlasčių ir kiek apsivaisinda…
Del AMH tai labai idomu. Kadagi pries 3 metus buvo 0.7 o pernai pasidariau toje pacioje klinijoje ir parode 2,3...
Pirma karta jau ir nepamenu, o antra kiek pamenu ispuktavo 3 ir 2 apsivaisino
raliepa parašė:
Del AMH tai labai idomu. Kadagi pries 3 metus buvo 0.7 o pernai pasidariau toje pacioje klinijoje ir parode 2,3...
Aha keistas tas pernykštis. Prie 2,3 galėjo daugiau gautis kiaušialasčių nebent silpna doze stimuliavo. Nu ir kad tiek daug išaugo irgi keista. Pas mane pačią pamenu irgi padidėjo AMH, bet tik truputį.
Ahau parašė:
Aha keistas tas pernykštis. Prie 2,3 galėjo daugiau gautis kiaušialasčių nebent silpna doze stimuliavo. Nu ir kad tiek daug išaugo irgi keista. Pas mane pačią pamen…
Tai 2,3 buvo pernai, o kai dariausi pagalbini- buvo tik 0,7
raliepa parašė:
Sveikos merginos,
Labas. As turejau 3 IVF. Pirmas Lietuvoj-toks jausmas , kad tik pinigus melze
antras ir trecias Latvijoj. Trecias buvo sekmingas 🙏
Lemone1 parašė:
Labas. As turejau 3 IVF. Pirmas Lietuvoj-toks jausmas , kad tik pinigus melzeantras ir trecias Latvijoj. Trecias buvo sekmingas 🙏
O koks buvo Jusu AMH?
Lemone1 parašė:
Labas. As turejau 3 IVF. Pirmas Lietuvoj-toks jausmas , kad tik pinigus melzeantras ir trecias Latvijoj. Trecias buvo sekmingas 🙏
Sveiki, mes irgi galvojam apie latvija, o sakykit kur lanketes latvijoj, pas kokia gydytoja?
raliepa parašė:
Kas lankotes/lanketes pas Bausyte?
skaitau apie ja ir galvoju- galbut neverta laukti eiles pas G (1 IVF pas ji nepavy…
Kad eiliu dabar nera tokiu pas Griciu. Anksciau budavo.
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai