skaistut parašė:
nebuvo visiskai, ir dabar nera nei jautri nei kazkas panasaus tik padidejusi![]()
o man paskutiniuosius ciklus krutine po ov tapdavo labai jautri. o si cikla- visiskai nieko...keista jau net kad neskauda...
skaistut parašė:
nebuvo visiskai, ir dabar nera nei jautri nei kazkas panasaus tik padidejusi![]()
o man paskutiniuosius ciklus krutine po ov tapdavo labai jautri. o si cikla- visiskai nieko...keista jau net kad neskauda...
Emilija R. parašė:
gali visko buti, man gine sake kad dabar nebutinai turi krutine skaudeti, nes as kai jai pasakojau apie pastojima kad kai pamaciau teigiama net netikejau kad laukiuosi nes jokiu pozymiu nejauciau paskui kazkur apie 7 savaite pradejo negera darytis tik
skaistut parašė:
gali visko buti, man gine sake kad dabar nebutinai turi krutine skaudeti, nes as kai jai pasakojau apie pastojima kad kai pamaciau teigiama net netikejau kad laukiuosi nes jokiu pozymiu nejauciau paskui kazkur apie 7 savaite pradejo negera darytis tik![]()
Nu tau cia nerealiai. Mano sesei taip buvo kaip tau- tai jai ir gimdymas labai lengvas buvo. Ir vaikiukas angelelis
Linkiu kad ir tau taip butu
Emilija R. parašė:
Nu tau cia nerealiai. Mano sesei taip buvo kaip tau- tai jai ir gimdymas labai lengvas buvo. Ir vaikiukas angelelisLinkiu kad ir tau taip butu
![]()
na aciukas o tau linkiu greiciau pastoti
Boruzyte99 parašė:
apie ka plepam?![]()
nzn kaip sekasi planuot ?
9 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai