Elzbietaa parašė:
oho kokie jaunuciai![]()
![]()
man tik lapkriti suejo 22m jauni bet jau kartu 7,5 metu ir susituoke jau puse metu
as tikiu kad tau sis ciklas bus paskutinis
Elzbietaa parašė:
oho kokie jaunuciai![]()
![]()
man tik lapkriti suejo 22m jauni bet jau kartu 7,5 metu ir susituoke jau puse metu
as tikiu kad tau sis ciklas bus paskutinis
Ssmiice parašė:
man tik lapkriti suejo 22m jauni bet jau kartu 7,5 metu ir susituoke jau puse metuas tikiu kad tau sis ciklas bus paskutinis
![]()
he he he o as nezinau ar paskutinis bus
noretusi gimsiukui dovana pasidaryti
bet bus kaip bus
Elzbietaa parašė:
Sveikos isiteprsiu siek tiek asna nebent isvis neimanoma priaugti jum svorio o man labai padeda helmans majonezas valgykit ji su viskuo vietoj keciupo vietoj sviesto tepkites ir pagelebes
Oi man jo kaip tik vengt reikia, dėl odos gydytoja patare, ir net saldumynus draudžia!
tad svorį auginti dar sunkiau.
Rrasiukas parašė:
Oi man jo kaip tik vengt reikia, dėl odos gydytoja patare, ir net saldumynus draudžia!tad svorį auginti dar sunkiau.
oi tie daktarai draudzia, vienas draudzia kitas pataria
tada nusipirk vaikisko misinuko kuris padeda svoriui auginti
Rrasiukas parašė:
Oi man jo kaip tik vengt reikia, dėl odos gydytoja patare, ir net saldumynus draudžia!tad svorį auginti dar sunkiau.
man tai viskas neskanu.... :/ lb stenguuos maistingesni maista valgyt...
sveikos,mano OT dar neigiami,bet jei ir bus teigiami,nedarysim ND.Vakar atsiguliau su vaikais i klinikas,vienam prireike reanimacijos..siandien mane vyras pakeite,tik ka grizau,nes baisiai sergu pati,39 tempos ir numusti neina..nzn kaip pas gydytojus nukakti rytoj,trulikais labai salta kai saltis krato,viska skauda.zodziu..bet kokiu atveju mano ciklas sitas nesekmingas..o poryt gimtadienis dar
dabar einu pasidaryti arbatos,ir i lova,nes ligonineje tik sokinejau apie vaikucius.Slabnas mano mazasis,labai norejau pati ji globoti
Linkiu neapsirgti
filomena parašė:
sveikos,mano OT dar neigiami,bet jei ir bus teigiami,nedarysim ND.Vakar atsiguliau su vaikais i klinikas,vienam prireike reanimacijos..siandien mane vyras pakeite,tik ka grizau,nes baisiai sergu pati,39 tempos ir numusti neina..nzn kaip pas gydytojus nukakti rytoj,trulikais labai salta kai saltis krato,viska skauda.zodziu..bet kokiu atveju mano ciklas sitas nesekmingas..o poryt gimtadienis dardabar einu pasidaryti arbatos,ir i lova,nes ligonineje tik sokinejau apie vaikucius.Slabnas mano mazasis,labai norejau pati ji globoti
![]()
Linkiu neapsirgti![]()
Bus tu ciklu dar..Stiprybes ir sveikatos. Laikykites!
rasaedita parašė:
Bus tu ciklu dar..Stiprybes ir sveikatos. Laikykites!
aciu .baigiu arbatele gerti ir i lovyte.Man gripas,bent vaiku gyd. sake,patikrino biskeli.Bet reikia kraujo dar .Labanaktis mergaites.
radau idomu straipsniuka apie bandymus pastoti naudojant 'moteris virsuje' poza.. www.eingedi.org/wot-pregnant.html
straipsniukas angliskai, bet ideja ta, kad :
(trumpas mano vertimas) ''vyrauja nuomone, kad poza 'moteris virsuje' yra nepati tinkamiausia bandant pastoti del gravitacijos ir sekliuku isbegimo tikimybes, taciau realybeje si poza ideali apvaisinti ypac pries pat ovuliacija arba jos metu, kadangi ejakuacija ivyksta prie pat gimdos kaklelio ir sutrumpeja spermiuku kelione.''
tad stai, kokia jusu nuomone??
rasaedita parašė:
radau idomu straipsniuka apie bandymus pastoti naudojant 'moteris virsuje' poza.. www.eingedi.org/wot-pregnant.html
straipsniukas angliskai, bet ideja ta, kad :(trumpas mano vertimas) ''vyrauja nuomone, kad poza 'moteris virsuje' yra nepati tinkamiausia bandant pastoti del gravitacijos ir sekliuku isbegimo tikimybes, taciau realybeje si poza ideali apvaisinti ypac pries pat ovuliacija arba jos metu, kadangi ejakuacija ivyksta prie pat gimdos kaklelio ir sutrumpeja spermiuku kelione.''
tad stai, kokia jusu nuomone??
hmmm
bandyti gal ir verta,prarasti nieko neprarasim
beto virsuje man labiausiai tinka
gal ir yra teisybes tame,nors manau jei jau bus TAS tinkamas momentas tai poza visai nieko deta..
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai