Vikošius parašė:
Optimiste....
Primink kelinta tau CD is keliu?![]()
Seip mano 30cd, praeita men buvo 34... O siandien kaip ir 32cd skaitos. Nzn, o dar taip pilva skaudejo 26cd kad gavau noshpa ryt... Nu nieko... Paketais jau apsirupinau, tai lauksiu
Vikošius parašė:
Optimiste....
Primink kelinta tau CD is keliu?![]()
Seip mano 30cd, praeita men buvo 34... O siandien kaip ir 32cd skaitos. Nzn, o dar taip pilva skaudejo 26cd kad gavau noshpa ryt... Nu nieko... Paketais jau apsirupinau, tai lauksiu
Sviesioji_86 parašė:
Kad nelabaipilva raize, bet dabar nebejauciu, tik krutine skauda ir gerokai padidejus (vyrui labai patinkia
), bet man pries mm irgi padideja, tad pozymiai t…
Va va man irgi krutine jauciasi siek tiek padidejus bet gali buti kad ir pries mm tokie pozymiai, tik keista labai troskina mane ir pilva tempe pries savaote labai issiputes buwo, net nezinau :))
ŽaliojiVarlytė parašė:
Ziurek gal kuriai taip yra, pilvo apacioje viduryje bado kaip su adatele jau trecia diena ketvirta diena man. Cia del to kad gimda ale ruosiasi nestumui? Na kiekvie…
Man paskutiniu metu ir visokios adateles jauciasi.. bet ka as zinau kas cia
leva ta mano gimda
Vikošius parašė:
Man paskutiniu metu ir visokios adateles jauciasi.. bet ka as zinau kas cia![]()
![]()
leva ta mano gimda
![]()
As kiek esu klausiusi, taip tipo gine sakydavo, kad tai labai gerai nes gleivine dideja
ŽaliojiVarlytė parašė:
As kiek esu klausiusi, taip tipo gine sakydavo, kad tai labai gerai nes gleivine dideja![]()
nuraminai
jahmum parašė:
Ponios, nu a tai uzsisakineti testu is testai.eu.. ar ten ne ka ir net nesterliot?
Tie patys ebay pardavinejami.. Tai kam permoket?
Anksciau rasdavau aliexpress ..dabar kazkaip nematau...
Vikošius parašė:
Tie patys ebay pardavinejami.. Tai kam permoket?
Anksciau rasdavau aliexpress ..dabar kazkaip nematau...![]()
As labai laiminga moteris nemoku ebay pirkti.. :DD
jahmum parašė:
As labai laiminga moteris nemoku ebay pirkti.. :DD
Sveikos merginos
Noriu prisijungti prie Jūsų pokalbių
pasipasakosiu, gal turėsit ką pasakyti apie tai.
Rugpjūčio 5d turėjo būti mmm, bet nebuvo vėlavo 2,5sav.. Vaikučio tada dar neplanavom, bet apsidžiaugiau, kai dingo mm. Dariausi testus, bet buvo neigiami. Nuėjau pas gine, paieškojo kažko pas mane
bet nieko nerado, nei jokių cistų, nei gimda nepadidėjus, tai nusprendėm pradėti vaikiuką, nes supratom, kad abu norim
po pirmo bandymo kelios val atsirado keli lašai kraujo, kas buvo man labai keista
O dar po kelių dienų mmm. Bet kažkokios keistos jos
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai