SunMoon parašė:
po siandienos,tiek sekmiu,man vaidenas vaiduoklis12dpo
Aš nieko nematau...
bet gali būti tik dėl nuotraukos kokybės
SunMoon parašė:
Aš nieko nematau...
bet gali būti tik dėl nuotraukos kokybės
SunMoon parašė:
Kažkoks neryškus c pagaliukas. Netikėčiau tokiu net jei rodytų vaiduoklį.
imaginary parašė:
Kažkoks neryškus c pagaliukas. Netikėčiau tokiu net jei rodytų vaiduoklį.
ir as taip manau, gal mazai slapimo buvo
Sveikos Damutes, norejau jusu pasiteirauti vaisingos dienos kaip ir turejo buti per tevu darzelio grafika kuri zymiu, bet visuomet matau per isskyras kada man jos vaisingos ir pilva maudzia, o sy karta isskyru isvis galima sakyt nera o pilva maudzia kaip pet mm, pasidariau ovuliacijos testa rodo neryskia antra juostele kaip ir vaisingos suprantu, mmm turiu susirgti 30 d. Labai idomu pasidare tai kad isskyru nera
gal kam taip yra buve? Sunerimt gal reik ir keliauti pas gine?
Tyna parašė:
Sveikos Damutes, norejau jusu pasiteirauti vaisingos dienos kaip ir turejo buti per tevu darzelio grafika kuri zymiu, bet visuomet matau per isskyras kada man jos v…
Darykit pastoviai ov testukus, nes kaip suprantu tokie neryškūs yra neigiami. Nuo ryškaus ov testuko ov įvyksta po 12-36 valandų (bijau dėl valandų sumeluot)
neita parašė:
Gal yra planuojanciu is UK?
Yra
gitaraback parašė:
Darykit pastoviai ov testukus, nes kaip suprantu tokie neryškūs yra neigiami. Nuo ryškaus ov testuko ov įvyksta po 12-36 valandų (bijau dėl valandų sumeluot)
Aciu!!! Idomiausia tai kad isskyru nera, nes visuomen praejus mmm po 4 d iki pat kitu mm nesioju iklotus nes pastoviai bega o kai buna vaisingos dienos isvis pradeda begti
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai