aurelijapupelyte parašė:
Vakar vakare matavausi temp. 37.1. Šiaip nei sloguoju, nei gripuoju. Tas įdomus tarpvietės jausmas ( šlapumas) pilvo kaip ir nebe maudžia kelinta diena. Laukiu 28 d…
Vakare temeratūra nematuojama, jei jūs apie bkt
aurelijapupelyte parašė:
Vakar vakare matavausi temp. 37.1. Šiaip nei sloguoju, nei gripuoju. Tas įdomus tarpvietės jausmas ( šlapumas) pilvo kaip ir nebe maudžia kelinta diena. Laukiu 28 d…
Vakare temeratūra nematuojama, jei jūs apie bkt
Smiliuke parašė:
Merginos, de D vitamino tyrimo - tai ima 3eur uz kraujo paemima. Pridaviau as katik Kauneir rezultatai po savaites
![]()
As nesitirsiu, gydytoja sake kad neverta nesvisiems zmonems jo truksta, deja pas mus saulytes trukumas
profilaktiskai geriu papildus Difolin - D+folis
Smiliuke parašė:
Merginos, de D vitamino tyrimo - tai ima 3eur uz kraujo paemima. Pridaviau as katik Kauneir rezultatai po savaites
![]()
Smiliuke parašė:
![]()
o eiles ar dideles buvo? Vilniuj sake labai daug zmoniu, o Kaune vakar per pietus irgi labai daug buvo
DianaCH parašė:
Ar kas nors man atsakys , kada maždaug vaiduokliuką galima pamatyti NT ? Ar yra merginų kurioms savaitę ar 5 dienos iki MM parodė?
anksciausiai galima bandyt 10dpo
DianaCH parašė:
Ar kas nors man atsakys , kada maždaug vaiduokliuką galima pamatyti NT ? Ar yra merginų kurioms savaitę ar 5 dienos iki MM parodė?
Man vaiduokliavo savaite iki mm
DianaCH parašė:
na cia dar priklauso nuo ciklo trukmes ir testo jautrumo
InMau parašė:
Man vaiduokliavo savaite iki mm![]()
savaite iki mm?
kiek dienu pas jus ciklas?
InMau parašė:
Man vaiduokliavo savaite iki mm![]()
o vaiduoklis jau buvo gerai matomas ar voooos vos?
InMau parašė:
As nesitirsiu, gydytoja sake kad neverta nesvisiems zmonems jo truksta, deja pas mus saulytes trukumas![]()
Na žinokit nesutinku su jumis, aš kai tyriausi buvo idealus tyrimas ir netruko
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai