Robbie parašė:
Buvau ji pamirsusi, nes visi kartojo, kad po gimdymo susitvarkys ciklas. kai ciklas vis vien be proto pakrikes, prisiminiau si papilda. Geriu ir laukiu antrojo leli…
Man po gimdymo irgi jis padėjo
sėkmės laukiant leliuko 😊
Robbie parašė:
Buvau ji pamirsusi, nes visi kartojo, kad po gimdymo susitvarkys ciklas. kai ciklas vis vien be proto pakrikes, prisiminiau si papilda. Geriu ir laukiu antrojo leli…
Man po gimdymo irgi jis padėjo
sėkmės laukiant leliuko 😊
Laukiam parašė:
Sveikos. Ar yra čia virš metų planuojančių leliuką? Nebežinau ką daryti vis nepavyksta, mabiau šį kartą užkibo, 9d vėluoja mm, teste buvo vaiduokliukų, bet hcg paro…
Yra virš metų, o ir vaiduoklių dar nėra tekę matyti. Bet geriausius patarimus, manau, gali pateikti gydytojai, kurie gali stebėti jus. Svarbiausia, neprarasti vilties
Gossip girl parašė:
Sveikos,
Na as vis teplioju ir siandien, ryte testo nesidariau, vis galvoju kad pramus, bet…
Na ir kantrybe
būčiau jau seniai pasidariusi
Gossip girl parašė:
Sveikos,
Na as vis teplioju ir siandien, ryte testo nesidariau, vis galvoju kad pramus, bet…
Aš irgi rytoj darysiu NT. Irgi toks įspūdis,kad turi "prasikalti" tos mms. Ir tie simptomai tokie lyg neštumo,labai ant miego patraukė,valgau ledus su žuvimi,dure ten kažkur kur kiaušidės
. Pasidalinkit rytojaus rezultatais
Tikinčioji20 parašė:
Aš irgi rytoj darysiu NT. Irgi toks įspūdis,kad turi "prasikalti" tos mms. Ir tie simptomai tokie lyg neštumo,labai ant miego patraukė,valgau ledus su žuvimi,dure t…
As jau apie simptomus patyliu, jauciuos psichine ligone.Viska skauda atrodo visko, noriu, su viduriais irgi kazkokia mistika, kieti tai vyduriuoju, tia vel kas.Pykinimas neramina, visada pries mm mane pykindavo, o db as nzn kas darosi...
Tikinčioji20 parašė:
Aš irgi rytoj darysiu NT. Irgi toks įspūdis,kad turi "prasikalti" tos mms. Ir tie simptomai tokie lyg neštumo,labai ant miego patraukė,valgau ledus su žuvimi,dure t…
Ledai su žuvimi! Žiauriai gerai
Salton parašė:
Na ir kantrybebūčiau jau seniai pasidariusi
![]()
KAd vakar dariau ikelus buvau tuscia, tai ka cia db bedarysi.Bet tu mm tokiu nesu gyvenime turejus,kad net paketo nereikia
Manijakė20 parašė:
Labas, gal kuri daretes pregna test? Kokio jie jautrumo?🤔
Žali labai ankstyvi, man geriau rodė nei easy bet jo kaina virš 5€
Gossip girl parašė:
KAd vakar dariau ikelus buvau tuscia, tai ka cia db bedarysi.Bet tu mm tokiu nesu gyvenime turejus,kad net paketo nereikia![]()
Man praeita cikla tokios mmm buvo... bet man nieks neužkibo 😢 o Jums linkiu, kad pasisektu! 😊
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai