gjete parašė:
antėjoje![]()
o įkėliau, ned šios dienos nefotografau ir jei džiaugiuos, tai džiaugiuosko pe…
Aš nieko blogo juk ir nesakau, šiaip įdomu buvo
gjete parašė:
antėjoje![]()
o įkėliau, ned šios dienos nefotografau ir jei džiaugiuos, tai džiaugiuosko pe…
Aš nieko blogo juk ir nesakau, šiaip įdomu buvo
iddile parašė:
Medicina praktika snd nekėlė. Tai užsirašiau į synlab pirmadieniui 13.30.
Geromeda sestad dirba iki 15h. O man tavo testukai ryskeja tikrai, manau viskas ok
Kocia parašė:
Na vel ciklas nuejo veltui.. vakar vauduokliavo testas snd jau tuscia.. poryt mm diena, kita cikla matyt jau nieko nebeseksiu😪
Kiek laiko jau planuojat?
man visus kartus pavyko kai nieko nesekėm o tiesiog mylėjomės kada norėjom, užkibs tai u_kibs, neužkibs vadinasi ne laikas 😇 pirmas sūnelis iš trečio karto pavyko, kai jau norejom antro ir pradejom nesisaugot irgi pavyko is 3 ciklo bet 8sav nustojo vystytis, tada kelis ciklus pralaukėm ir vėl nesisaugojom ir paskuj užkibo lygiai po metu kaip ir pirmas nepavykes, bet ir jis labai greit nutruko, tai turbut vadinamas biocheminis nestumas, po poros menesiu po antro nepavykusio vėl užkibo ir vėl greit atsisveikinom su ta mintim, du ciklus pralaukem nes pradejau tirtis, nedaug spejau, tada per karantina nusprendem vel bandyt o gal pavyks 😇 tad tikrai nenusiminkit, viskas laiku ir vietoj, ateis mazylis kai mažiausiai to tikėsitės 🤞😉
monezuikis parašė:
Kiek laiko jau planuojat?man visus kartus pavyko kai nieko nesekėm o tiesiog mylėjomės kada norėjom, užkibs tai u_kibs, neužkibs vadinasi ne laikas 😇 pirmas sūn…
Pries 1 vaikeli vargom puse metu,tada abrazija buvo,tada nesivystantis ir tada paatojau. Tai isvis kokie 9men
Ir dbr jau nesivystanti turejeau, bet kolkas kiek cia 2men bandom.
Aplink visos drauges tik ras ras is pirmo karto pastoja, o cia atrodo nori ir nieko:/
Kocia parašė:
Na vel ciklas nuejo veltui.. vakar vauduokliavo testas snd jau tuscia.. poryt mm diena, kita cikla matyt jau nieko nebeseksiu😪
Kaip gaila, o taip tikėjausi, kad Jums pavyks šį karta 😕
Kocia parašė:
Pries 1 vaikeli vargom puse metu,tada abrazija buvo,tada nesivystantis ir tada paatojau. Tai isvis kokie 9men
Suprantu, kad norisi greičiau, bet kiekvienai savo. Aplink mane dabar irgi daug pasigimdžiusių ir besilaukiančių. Kai man padare abrazija su pirmu nesivystanciu mano drauge po 2 sav pasake kad laukiasi, apeme dvejopas jausmas bet visviena sugebejau dziaugtis tuo, o po menesio jai irgi nustojo vystytis... Dabar jai jau 15 savaitėlių o aš vis dar laukiu savo eilės, bet tai nereiskia kad pavydziu jai ar kitoms kurioms pavyko, as uz jas tik dziaugiuosi nes jau zinau kokia laime ir dziaugsmas tureti leliuka ir zinau kiek i yai reikia pastangu ydeti. Tad reikia nesidairyti aplink, kam is pirmo karto, kam po 5m.. Kiekviena turim tai kas skirta mums tik reikia ismokti sulaukti 😇
Mes ir kaip pradejom planuoti leliuka, tai trys ciklai buvo nesekmingi, o kaip pastojau 6sav, pabego zirniukas, po ambrozijos rekomendavo daktarė palaukti 3 menesiukus, buvau kova pries karantinus pas ginekologe, viskas sake tvarkoje, paeme tepineli ir uzsimine, kad geguzi galėsite vėl planuoti, atsakymu negavau nes nr turiu kabineto i kuri niekas nekelia ragelio... per si laika mylejomes be apsaugu, bet nieko, tai gal tas geguzis ir bus sėkmingas 😍
O as siandien sulaukiau mm! Tai man gavosi kad pirma persileidimo diena kaip mm, kaip sake gydytoja cia, nes ivedziau i grafikeli ir dabar paziurejau kad pagal grafika mm turejo vakar but, tai nepaisant to kad kraujavau tris sav ir infekcija turejau, ciklo nesudarke ir lauksim ov!!
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai