Sweet parašė:
Cia tik jusu reikalas,kada kam sakyti![]()
Žinau... Tiesiog norisi pažiūrėti ar mes vieni tokie nekantrūs 😂❤️
Sweet parašė:
Cia tik jusu reikalas,kada kam sakyti![]()
Grazina386 parašė:
Žinoma, nekantrūs. Aš turėjau tokį biocheminį nėštumą tai jau dabar tikrai palaukčiau, bet kiekvienos patirtis kitokia. Jeigu nėra neigiamos patirties, manau tikrai norisi pasakyti. Aš bent jau gal pirmo ginekologės apsilankymo išlaukčiau
Grazina386 parašė:
Neštukės! Kada pasakė /pasakysit savo artimiems, giminaičiams/draugams apie nėštumą? 😊 Vakar tik sužinojom, 5 savaitės neštumo o norisi išrėkti tą visą laimę visam …
12 savaičių kaip buvom tada pasakėm
Grazina386 parašė:
Patikekit ne ,daug tokiu
as pasakiau tik keliom draugem,o vyras tevui prasitare,tikuosi kad uosvienei nesakys ☺
Grazina386 parašė:
Vat ir maniškis darbe šiandien rašo, aš negaliu man reikia kažkam papasakoti 😂 man irgi norisi bet kažkaip baisu labai anksti manau![]()
Na daugiau aisku niekam nesakem, tevai manau nera svetimi, jei bendraujat artimai matys lad negeriat, ar nekeliat sunkiai. Teks kazkada pasakyt...
Grazina386 parašė:
Aisku, kad ne jus vieni nekantrus. Bet kartais laime megsta tyla (asmeniskai jums netaikau) 😏 mes dar tik keliems artimiesiems pasake esam kol kas
_Rose_ parašė:
gal itampa jaucia. mano viena drauge pasakojo,kad kai vaikus planavo niekad nesake, kad vaisingos dienos ir t t pasidarydavo ot ir per vaisingas tiesiog viliodavo v…
Pas mus visad būdavo, kai tik pasakai kad šiandien turi įvykt ovulacija, pyst ir susipykstam.. 😂 Ir viskas dar vienas ciklas praeina..
Viltė.1 parašė:
Pas mus visad būdavo, kai tik pasakai kad šiandien turi įvykt ovulacija, pyst ir susipykstam.. 😂 Ir viskas dar vienas ciklas praeina..
pas mus or daznai buvo. db kazkaip geresne situacija. bet jo 4 dienas isvis namie nebuna. tai dar reikiamom dienom ir namie turi but maniskis. sian ot pasidariau. tikejaus ryskesnio. biksi cia nuverkiau posmeli. ale reik susiimt, nenuprotet
Grazina386 parašė:
Oi mes irgi nekantrūs buvom
Turėjom vieną 5sav persileidimą ir vieną biocheminį prieš šį nėštumą. Sakėm lauksim bent pirmo echo kad pasisakyt artimiausiem
Tai gavosi taip, kad lygiai 5sav, gavus trečią ir labai džiuginantį hcg tyrimo rezultatą paskambinau sesei su vaizdu ir pacypėm iš džiaugsmo kartu
O paskui taip gavosi, kad dėl stipraus pykinimo ir vėmimo visiem po truputį pasisakėm
Kalėdos čia viską sugadino, jei ne jos, būčiau niekur nevažiavus ir nebūtų reikėję nieko sakyt niekam
Iki 13sav jau visi artimiausi žinojo
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai