Na truputi pasipasakosiu ☺ vakar kalbėjau su žmogum, kuris planavimo ir nepastojimo reikaluose nuėjo nemaza kelia.. Gavau patarimu, tai aišku norisi ir su jumis pasidalinti, ir jūsų nuomonių išgirsti 🙂 kai pasakiau, kad aš planuoju kita sav. pasidaryti hormonu tyrimus, kad nelabai cia mums kimba nors dar palyginus esam jauni (28m.) tai manes paklausė o kokios pas mane bėdos, kad darytis tuos tyrimus, tai pasakiau jokiu, ciklai reguliarus, problemų kaip ir nėra, tiesiog gal kazkas negerai jei nekimba. Tai sake as tik ismesiu pinigus i bala dėl skaičių sau, nes juos reikia daryti kai yra problemos ir tada ieškoti priežasčių. Aišku parodziau ir savo vyro spermogramos rodiklius, tai va nuo čia sako ir reikia pradėti, nes pagal jo amžių yra per maži tam tikri rodikliai, nors ir normospermija. Dėl to gal ir nepasiekia jie tikslo, nes dar neaišku kaip jie mano organizme išgyvena. Tai griežtai vyrui jokiu pirciu, karstu vonių, kubilų o jis viso to megejes. Tai patarimas gerinti savo reprodukcinę sveikata abiems, svarbiausia vyrui, nes ir jo darbas daugumoje sėdimas. Tai kai susiradau vitaminu abiems visokių tai suma tikrai nemaža gaunasi, bet gal geriau tikrai sau pagelbėti pirmiausia taip, nei tiesiog darytis tyrimus, kad tik pasidaryti 🙂
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus