Ladylady parašė:
Paplėtokite savo mintį, kaip galima pavydėti žmogaus net nepažįstant? Įdomu pasidarė🙃
Aš tai nieko nepavydžiu ir tiems kuriuose pažįstu
bet kai kurios taip puola visada lygioj vietoj... nu tik iš kažkokio pavydo 🙊
Ladylady parašė:
Paplėtokite savo mintį, kaip galima pavydėti žmogaus net nepažįstant? Įdomu pasidarė🙃
Aš tai nieko nepavydžiu ir tiems kuriuose pažįstu
bet kai kurios taip puola visada lygioj vietoj... nu tik iš kažkokio pavydo 🙊
Sveikos, ateinu pasipasakoti nes nebematau nieko per asaras ir stabdome planavima. Vyras vakar pasake kad nezino ar nori antro vaiko, tipo kai tik pradejom jau net nezinojo ar nori. Dabar kuo toliau tuo labiau nezino ar nori. Nera dar apsisprendes 100proc bet jau aisku. Labai pykstu kad as einu per daktarus, geriu brangiausius vitaminus o jis net nezino ar nori ir net nezinojo nuo pradziu. Galvojo greit pastosiu ir viskas gal bus gerai. Zodziu stabdau viska nes nebeplanuojam😭 bijo kad vel uzsidarysim namie, niekur nebeisvaziuosim, kad ateis senatve o nebus igyvendines savo svajoniu. Kad tipo visus pinigus turi kisti namams ir seimai. Nors taip nera as uzdirbu labai panasiai kaip jis. Dar pasilieku maza vilti gal persigalvojos bet man jau 36 neuzilgo tai sansai tik mazeja 😭😭
Giedrė. parašė:
Va ko galima pavydėti, kad nesusidurė su blogu med personalubet iš tiesų tai čia forumas ir tai kas sakoma nebūtinai tiesa, tad ir pavydėt nėra ko
o ir apla…
O tas tai tiesa 100proc 😀
Karoole parašė:
Aš tai nieko nepavydžiu ir tiems kuriuose pažįstubet kai kurios taip puola visada lygioj vietoj... nu tik iš kažkokio pavydo 🙊
Pavydas yra kai žinai, matai, pažįsti, tada žmogus gali kažko pavydėt neva pas kitą geriau ☺️ šiuo atveju nepažįstant nelabai suprantu kaip pas žmones gali atsirasti pavydas 😀 tad man atrodo, kad jūsų pavydo argumentas nelabai tinkamas ☺️
Taya parašė:
Sveikos, pirmadienį buvo 63.28hcg o šiandien pasidariau 134.89hcg ar geras augimas? Kažin ar ne per maži skaičiai
Geras, dvigubeja kas 48 valandas
Karoole parašė:
Aš kiek skaitau tai man atrodo kad pavydi kažko 😀
Tiesiog nepatinku žmogui ir tiek😀 bet ir gerai nes ne pinigas esu kad visiems patikčiau😀
Siurpuliukas parašė:
Geras, dvigubeja kas 48 valandas
Ačiū!
Mirinda parašė:
Sveikos, ateinu pasipasakoti nes nebematau nieko per asaras ir stabdome planavima. Vyras vakar pasake kad nezino ar nori antro vaiko, tipo kai tik pradejom jau net …
Nenusiminkit, gal tiesiog reikia pertraukos. Kartais taip būna. Aš net suprantu jūsų vyrą iš dalies, ji bijo didelių pokyčių ir tai normalu. Todėl mes planuojam kol vaikui 2 metai, kol dar nepajautėm tos laisvės. Nes kai pajsusim, tikrai nenorėsim ir mes grįžt prie to ir į tai.
Pabandykit pakalbėt, gal suprasit vieną kitą. gi su mažu vaiku nebūtina užsidaryt namie. Mes ir keluavom su visai mažiuku, ir ne tik mes tokie
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai