RauDonoji parašė:
Tamsiai rožiniu galu?
Vieni tokie, kaip metėt jus, tai čia naujieji. Ir iš tos pačios pakuotės anksčisu buvo tokie ryškiai rožiniu galu. Kaip įmetė Buskaipbus11.
RauDonoji parašė:
Tamsiai rožiniu galu?
Vieni tokie, kaip metėt jus, tai čia naujieji. Ir iš tos pačios pakuotės anksčisu buvo tokie ryškiai rožiniu galu. Kaip įmetė Buskaipbus11.
Saulyte99 parašė:
I
Žiūrėkit ar vis dar ryškėja ir hcg padarykit po dviejų dienų, nes maždaug kas 48-72 turi dvigubėti ❤️ Tikiu, kad viskas pas Jus bus gerai🌺
Indriukas777 parašė:
Labukas, einam IVF keliu 🤦♀️ ryt laukia punkcija ir jei kažką turėsim kelsim šviežiam. Pilvas mėlynas nuo adatų, išsipūtus kaip balionas bet viskas ok🤭🤭🤭 kaip Jūsų…
Laikau 🤞 už visas. Bet yra kelios, kurias vis prisimenu. Viena iš jų jūs 🙂
Mums kaip ir viskas ok. Lauktis, kai tau +20m ir +30m bent mano atveju ne tas pats. Bet šiaip neblogai. 🙂
FoxLady parašė:
Mano gyd sake pradejus vaistus reikes net kas dvi dienas pasirodyti, kazkaip daznai labai atrodo.. tada punkcija, tada veliau kelimas, tai vizitu tikrai daug, as is…
Tai va va su tuo važinėjimu
Pas mane testeros testas šiandien turbut gerokai mane apgavo 🤔 Nes vakare livsane pasidariau, tai vos kazkas matosi 🤷🏻♀️ Dar gerai reikia pasiziureti, kad pamatyti. Livsane gi ankstyvūs labai, tai kažkaip keista. Nors girdėjau, kad testera ir livsane sunkiai ryskeja, bet akivaizdus skirtumas mane isbalansavo 🤦🏻♀️
Saulyte99 parašė:
Sveikos, as siandien pasidariau kraujo tyrima, nes testai ryskeja, bet vis nera ryskaus ir gavau toki atsakyma. Turbut nieko gero cia nereiskia jau...
Pati pradžia pas jus....bet darykite toliau tyrimus ir stebėkite kilimą
Siurpuliukas parašė:
Pas mane testeros testas šiandien turbut gerokai mane apgavo 🤔 Nes vakare livsane pasidariau, tai vos kazkas matosi 🤷🏻♀️ Dar gerai reikia pasiziureti, kad pamatyti…
Įmeskit pažiūrėt jei turit nuitraukų, įvertinsim
Noelėėė parašė:
Man atrodo gleivių kamštis saugo nuo infekciju rizikos🙂
Saugo, bet pirmam trimestre kažkaip ar tsi jo nebūna dar, ar jis nepakankamas.. na reiktų pasidomėt plačiau, kam aktualu
12 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai