Siurpuliukas parašė:
Matosi gyvai. Todelcir keista kaip cia taip gali skirtis 🤷🏻♀️
Kiek dienu veluoja mm?ar kada turi buti?
Siurpuliukas parašė:
Matosi gyvai. Todelcir keista kaip cia taip gali skirtis 🤷🏻♀️
Kiek dienu veluoja mm?ar kada turi buti?
Siurpuliukas parašė:
Man mm tik šeštadieni turetu buti. 12DPO gal pavyks šiandien gauti testeros testa ir pakartoti
Hm jei 12dpo gan aiškiai turėtu jau rodyt
Noelėėė parašė:
Na mano atveju nerodo teigiamo testo siandien eisiu kraujo tyrimus priduoti siandien kaip ir mm diena bet ju nera
bt kaip uzsoko auksciau ,jei bt kristu tada mm ateitu
Noelėėė parašė:
Nebūtinai jei vėlyvą ov gali rodyt ir neryškiai, bet va NT vakarinis daug ryškesnis nei šiandienos tas jau įdomiai, šiandienos tai nk nematau istikruju 🙈
Saulėsbučkis parašė:
Na mano atveju nerodo teigiamo testo siandien eisiu kraujo tyrimus priduoti siandien kaip ir mm diena bet ju nerabt kaip uzsoko auksciau ,jei bt kristu tada mm…
Bet ar verta jums daryt tą tyrimą jei teste nėra nieko? Greičiausiai tiesiog paklydo mm ir tuoj pareis.. ar žinot tikslią ov datą? Gal ji nusivėlino, todėl mm dar neateina ir bkt dar nekrenta nes anksti dar.
Giedrė. parašė:
Bet ar verta jums daryt tą tyrimą jei teste nėra nieko? Greičiausiai tiesiog paklydo mm ir tuoj pareis.. ar žinot tikslią ov datą? Gal ji nusivėlino, todėl mm dar n…
Nes turiu simptomų.BT jau ilgai laikosi virs 37,2 mano ciklas reguliarus
Siurpuliukas parašė:
Man mm tik šeštadieni turetu buti. 12DPO gal pavyks šiandien gauti testeros testa ir pakartoti
Mano irgi, bet jau nebesitestavau šiandien ryte, susinervinau pamačiuos labai gražų rožinį vaiduokliuką, o reziumė melagėlis buvo 😂 Tai (ne)laukiu mm, mažu nepasirodys 🤭 kolkas tik užvakar kimšau VISKĄ nuo mėsos iki šokolado, šiandien apetito beveik nėra nieko nemaudžia, nieko neskauda 🤷♀️ užvakar dar ir galvą skaudeno, bet įtariu nuovargis kaltas. Gal biškelį mutina, bet PMS klasika iš mano pusės 😂👌 papyčiai irgi ramūs, kartais būna viena krūtinė tik jautri prieš mėnesines, tai kolkas visai nieko 🙈
Giedrė. parašė:
Bet ar verta jums daryt tą tyrimą jei teste nėra nieko? Greičiausiai tiesiog paklydo mm ir tuoj pareis.. ar žinot tikslią ov datą? Gal ji nusivėlino, todėl mm dar n…
💯💯💯
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai