DeimantėDaunienė parašė:
kada gymdymas +- prasidejo jums pasišalinus gleiviu kamščui?
Man pasišalino kamštis ir mažiau nei po savaitės nubėgo vaisiaus vandenys
DeimantėDaunienė parašė:
kada gymdymas +- prasidejo jums pasišalinus gleiviu kamščui?
Man pasišalino kamštis ir mažiau nei po savaitės nubėgo vaisiaus vandenys
apšvieskit mane, trečias neštumas bet nelabai esu susidurusi arba nedaug pamenu.
ar galetu butu artejamas gimdymas? vakar ryte buvo kamščio pasišalinimas su raudonais darineis, nakti buvo skaudūs paruošiamieji nei anksčiau, šendien sunku skauda vaikščioti toks jausmas kad kirkšnis tuoj per puse suplyš. terminas pag gyditoja 20diena bet jau nebegaliu skauda ir sunku.
DeimantėDaunienė parašė:
apšvieskit mane, trečias neštumas bet nelabai esu susidurusi arba nedaug pamenu.
Žinoma, kad gali. Man kelias dienas šalinosi kamštis ir paruošiamieji buvo porą dienų labai dažni, ypač vakare ir tada prasidėjo gimdymas.
DeimantėDaunienė parašė:
Dvi dienas šalinosi kamštis su krešuliais ,ir buvo nugaros maudimai ir pilvo ,po 2 dienų ir gimė
DeimantėDaunienė parašė:
mes jau gimem🥳🥳
Sveikinimai! 🎉
DeimantėDaunienė parašė:
mes jau gimem🥳🥳
tik del didelio svorio kad anksti gime gliukoze žema tai gaunam mišinuko.
Kugelis parašė:
Ar kuriai teko susidurti su isoriniu vaisiaus apgrezimu? Kokios patirtys?
Yra tema "Išorinis vaisiaus apsukimas" forume, pasiskaitykit, ten mamytės dalinasi patirtimis. Man irgi siūlė, bet mažylis pats apsisuko
Ar jūs siuntė į ligoninę pasitikrinti suėjus 40 savaičių? Ar tik kai jau 41? Ankstesnį nėštumą pirmą kartą važiavau 40 savaitę, o dabar liepė laukti 41, o 40 atvažiuoti eiliniam vizitui poliklinikoje 🤔 pirmas gimdymas prasidėjo tik po antro atsluoksniavimo, tai dabar nežinau ar natūraliai prasidės be to...
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai