Pelytė mamytė parašė:
prieš neskiepijant savo kūdikį galite apskritai pasiskaityti apie tas infekcijas, kokios pasekmės, komplikacijos ir koks mirštamumas. ir apskritai galvoti ne tik ap…
viskas yra skaityta ir tikrai labai daug. prieš kokius penkis metus aš būčiau buvus jūsų pusėje, bet tada pasiskiepijau nuo hepatito b
vykau į egzotinę šalį, vaikystėje nebuvau skiepyta ir ačiū dievui, tačiau daktarė papasakojo (kaip kad jūs sakote) apie galimų ligų komplikacijas
tai va, buvau kvaila ir dariau, kas sakoma žmogaus, kuris gauna labai nemažai pinigų už kiekvieną paskiepytą. Ir ką jūs galvojate? iki tol nei aš sirgau, nei aš skundžiausi labai kažkuo, bet po skiepo sekė "n" ligų. va tada ir pradėjau domėtis ir labai aktyviai. Žinote, manau, kad diskutuoti su žmogum, kuris tiesiog yra skaitęs apie baisias ligas ir mirštamumą, bet nežino, kad paskiepijus vaiką pasėkmės ir šalutinis poveikis yra daug baisesnis, nelabai ir verta. Tiesiog, pasižiūrėkite statistika, bent tiek juk galite
ten kur daugiausiai kūdikiai gauna skiepų, autizmo procentas pats didžiausias, ir keista, bet labiausiai išsivysčiusiose šalyse...Čia tik pamąstymui
beje, aš buvau skiepyta vaikystėje nuo tuberkuliuozės
ir ką? persirgau ja ir labai sunkiai
ir beje, dabar va jau turiu imunitetą ir man nereik jokių skiepų. tai nuo ko mes skiepijam, jei sergam tom pačiom ligom tik baisiau?
tiesiog pati ant savęs esu patyrus tą skiepų "naudą", tai nori nenori turėjau domėtis. O dėl aplinkinių, tai keista, kad jūs kažko bijote
juk jūs skiepijat savo vaiką, kad jis neužsikrėstų tom baisiom ligom?
kaip jis gali užsikrėst tada nuo neskiepytų?
nulis logikos, ką? tiesiog siūlyčiau nepuldinėti kitos nuomonės, tiesiog labiau pasidomėti, nes arba tingite tą daryti, arba tingite.
dar pamąstymui, ar žinote, kad statistiškai daugiausiai savo vaikų neskiepija medikai?
prašau pasidomėkite apie tai. tikrai yra begalė info, nors ir daugiausiai ne lietuvių kalba, bet juk įmanoma. Nereiktų bijoti kažkokių baisių ligų ir komplikacijų, reiktų tiesiog tinkamai maitinti savo vaiką ir stiprinti jo imunitetą visaip kaip įmanoma, kad tos ligos būtų lengvai persergamos arba jų net nepasigautų.