2015.05.30 20:54 (prieš 11 m.)
Sunny Day parašė:
Suprantu jūsų baimę, nes prieš pirmąjį vaikelį jaučiausi taip pat, nors žinių turėjau pakankamai, bet baimė darė savo
Tą kart vitK vakciną leidau, iš nežinoj…
Papasakokit man apie vit K prasau
as neskiepijau bet jam k sugirde kaip tipo nieko tokio cia reik cia ne skiepas
planuojam antra vaikeli noreciau suzinot apoe ta K
BonBon parašė:
Man tai kelia klausima TBC skiepas. Mums irgi GN pasake, kad veliau jau negalesim. Tai kodel kitose salyse nuo jos skiepija 3men tik sulaukus?
Tbc skiepas nera veiksmingas, tai ura irodyta o dar vienas irodymas esi as nes esu skiepyta ir sirgau tbc sunkia forma vaikystej nors nebuvo neturejau aplinkoj serganciu, kaip mano daktare mamai paaiskino tbc lengva uzsikrest pvz koks asocialas sergantis atvira forma nusispjove skrepli (atleiskit) , jis isdziuvo, vejas isnesiojo daleles, eini pro sali tuo metu, ikvepi ta dalele ir buk tu nors 10 skiepu susileides nepades
Sunny Day parašė:
Vitaminas K reikalingas tam, kad palaikyti kraujo kresejima. Siaip pakankama kieki vit K gamina zarnyno bakterijos ir trukumas - itin reta situacija, taciau pvz.nei…
Nu tu kurmi dabar pikstu ant daktaro; kai pasakem kad neskiepysim jam nepatiko nors gincytis nepradejo bet nusiviepe o tada griebe svirksta ir kazkoks keistas man pasirode, pasake kad tai as tik vit k suduosiu o as kazkaip ir nesurisau kas cia kas netaip nes nnieko nezinojau, bet jei jau atsisakem skiepyt tai jis turejo suvokt kad ir k mum nepakeliui
neduok Dieve susirgs vaikas veziu tai as ta daktara
todel matyt mes ir turejom 3 menesius gelta
feja-laura parašė:
taip, vitaminas K ne vakcina, nes neturi nei gyvo, nei uzdusinto viruso, bakterijos ar ligos toksino. Bet atsizvelgiant, kad leidziamas i raumenis ligos prevencijai…
Vel sutrikau, mum K I burna suleido o ne I raumeni tai kaip suprast
feja-laura parašė:
Tas tiesa... jei ne si forumo tema, as buciau viskuo suskiepijus ir net klausimo nekelus... tik cia perskaicius sukilo itarimai del skiepu, ir tik tada pradejau dom…
As irgi
buvau tokia asilele kuri net nezinojo kad skiepai yra diskutuotini, maniau kad visus skiepija ir kad taip reik
geda bet man buvo neaktualu o kai pradejau lauktis pradejau dometis viskuo kas susije su vaiko sveikata, psichika ir lavinimu
o nuleme mano pasirinkima tai kad kol laukiaus vaikui pripazino hidrocefalija o tai yra skiepu salutiniu reakciju puokstes ziedelis, tad tai buvo taskas