Sima N. parašė:
Iš 1,5 normos būtinai reikia.
Dariau iš dvigubos normos, bet kepiau per 3 atskirus biskvitus. Labiausiai neramina ar užteks tokiam kiekiui žmonių. Gal reikia dar vieno?
Sima N. parašė:
Iš 1,5 normos būtinai reikia.
Dariau iš dvigubos normos, bet kepiau per 3 atskirus biskvitus. Labiausiai neramina ar užteks tokiam kiekiui žmonių. Gal reikia dar vieno?
Aime parašė:
Nu šiaip nelabai užteks.. Tokį kepu maždaug iki 20 žmonių. Apskritai laikausi nuomonės, kad geriau tegu lieka gabalėlis kitas, nei kad pritrūksta. Žmonės ir pakartoti galbūt nori, nu nemėgstu dozuoti ir skaičiuoti kąsnių.
Sima N. parašė:
Nu šiaip nelabai užteks.. Tokį kepu maždaug iki 20 žmonių. Apskritai laikausi nuomonės, kad geriau tegu lieka gabalėlis kitas, nei kad pritrūksta. Žmonės ir pakarto…
Supratau
aš taip pat laikausi tokios nuomonės. Kai kepiau "velnio maistą", dariau du tokius tokiam pat kiekiui žmonių, tai antrojo net neprapjovėm, visiem buvo gana
o šitas daug lengvesnis, todėl ir suabejojau. Eilinį kartą ačiū už patarimus
Sima N. parašė:
"Noah bakery" pasiteiraukit, jie iš Tauragės, bet siunčia visur. Ir pagamina viską.![]()
Oj, kiek ten visko daug... ačiū labai!
Eliz@ parašė:
Koks kremas ant virsaus?![]()
Slapia beze
Sveikos kepėjėlės!🤗😊 Noriu patarimų😊 Reikia padaryti tortuką su peliuke Mine. Pirmas aukštas tortas, o antrą nesugalvoju kaip padaryti. Nori, kad būtų Minė didelė. Pvz vietoj to meškino kaip foto arba kaip antroj foto tik didelė. Su personažų lipdymais sunkiai sekasi. O su krwemu ir neteko daryt. Gal pvz kokių turite ar patarimų kaip man sugalvot gražiai papuošt?🙂 Širdingai dėkoju🙂

JD30 parašė:
Sveikos. Gelbekit . Atsauke mums tortuka pries pat svente. Iskepti torta galiu be problemu bet su puosimu nedraugauju visai. Teks paciai daryti bet nezinau is ko ta…
Pagal mane tai nudazytas balto sokolado glajus
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai