IndreG. parašė:
Kylam su Aviete ir pistacijomis![]()
![]()
Koks receptas tortuko?
IndreG. parašė:
Kylam su Aviete ir pistacijomis![]()
![]()
Koks receptas tortuko?
monikyte parašė:
Puikus darbai!
Ačiū labai
agnietė2011 parašė:
Sveikos, pasidalinkit Vaidos torto receptu? Ir dar įdomu kur perkate dėžutes tortams, keksiukams?
Dėžes infolainoj perku.
Tomuze parašė:
Oj, nezinau. Jums butinai internetu? Ebay turetu tikrai buti.
Prasysiu kas kad is promo paimtu. 😉
vileva parašė:
Turiu klausimiuka del grietineles. Ziuriu yra pasterizuota grietinele, ir yra naturali grietinele. Dar yra UAT grietinele, ta tipo kur ilgas galiojimas, jei neprada…
Aš naudoju arba Saulės pieno 35 %, arba Žemaitijos pieno 36 %. Tik pastaroji greičiau išsiplaka. Tai reikia daboti, kad nesigautų sviestas. 😂 Ta UAT gal su priedais, todėl ilgai galioja.
agnietė2011 parašė:
Sveikos, pasidalinkit Vaidos torto receptu? Ir dar įdomu kur perkate dėžutes tortams, keksiukams?

Dėžes ir padėkliukus perku Naujajam lime Kaune. Siunčia ir paštu.
vileva parašė:
Turiu klausimiuka del grietineles. Ziuriu yra pasterizuota grietinele, ir yra naturali grietinele. Dar yra UAT grietinele, ta tipo kur ilgas galiojimas, jei neprada…
UAT tai apdorota ultra aukšta temperatūra, todėl žūsta visos bakterijos ir ilgai negenda.
Maljorka82 parašė:
Aš naudoju arba Saulės pieno 35 %, arba Žemaitijos pieno 36 %. Tik pastaroji greičiau išsiplaka. Tai reikia daboti, kad nesigautų sviestas. 😂 Ta UAT gal su priedais…
O naturali ar pasterizuota ta Saules pieno ar Zemaitijos pieno?
vileva parašė:
O naturali ar pasterizuota ta Saules pieno ar Zemaitijos pieno?
Man atrodo, pasterizuota. Db gerai nepamenu. Ryt kaip tik darysiu tortą krikštynoms.
reiks pažiūrėti.
9 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai