Typota parašė:
Jei nepaslaptis, kiek kainuoja folatas?![]()
22€ folatas, o B12 - 12€
Typota parašė:
Jei nepaslaptis, kiek kainuoja folatas?![]()
22€ folatas, o B12 - 12€
liukas parašė:
Gal kuri vartojat L- LYSINE? Kur perkat ir kokį?
Mačiau šiandien Panoramoje Odos ir estetikos klinikoje.. ten iš viso labai daug gerų papildų yra ..
Štai toks ten buvo, tik nežinau kokia parduotuvėje kaina:
https://www.lifeextensioneurope.com/l-lysine-620-mg-100-vegetarian-capsules
Foff parašė:
D paklausė ar turiu F numerį, as zinoma neturejau. Skambinom Marinai, o paskui Marina paprašė D numerio ir jos susiskambino.
Supratau
bet vistiek smagu kad galima ir čia vietoje daryti stimuliacijas fet ir viską gydytojos derina tarpusavyje
kitais metais ir aš taip bandysiu derintis, kad nereikėtų dažnai į lv važiuoti. Žinoma iš pradžių važiuosiu pas F, kad padarytų reikiamus tyrimus, visą planą sudėliotų, o vat eigoje reiks bandyti perlipti per save ir nueiti į vk pas D
nors kažkur prieš 4m pasakiau jog daugiau kojos ten nekelsiu dėl tų visų nesąnomingų stimuliavimų.
Sampulė parašė:
Na pas mus viso 14 buvo, 2 testavom tik, bet kadangi 2 norim kelti, tai dar 2 dabar testuojam :)🥰
O man griežtai F atsisakė sodinti du
tiek per ivf, tiek ruošiantis fet pasakė jog tik 1 sodins ir net negalvočiau apie du
kisutis parašė:
22€ folatas, o B12 - 12€
Kaina dvigubai didesnė nei iherb ar lifeextension
matyt todėl nespėju sau pirkti 😁 nes vos tik nusiperku porą buteliukų, iškart atsiranda merginų, kurioms ekstra prireikia ir sulaukiu žinučių kad parduočiau, nors ir nesireklamuoju jog turiu 😁 atiduodu už savikainą ir vėl nebeturiu bei vėl perkuosi nes kasdien juos vartoju 😁
kisutis parašė:
Susidėliojau visus geriamus vaistus.. ir net juokas paėmė... visada galvojau, kad senatvė ateina tada, kai kosmetikos krepšelis mažesnis nei vaistų... :)))
viskas vardan tikslo :)))
as tai turiu spec dezutes vaistams kur susidedu dienos dozes. P.s. vienos jau nebeuztekdavo, tampausi visas 2
Pasidarykite grafikeli ir zymekites ka isgerete, taip bus lengviau sekti
paskui apsiprantama
Ko tik nepadarom vardan tikslo
visos suprantam kad tos stimuliacijos ir kiti vaistai nesaldainiai....bet cia jau kiekviena turi sau atsakyti i klausima, kaip toli gali nueiti einant siuo keliu
ne tik sveikatos kaina bandome pasiekti savo tikslo, bet tikiu kad rezultatas atpirks viska <3
Lota89 parašė:
viskas vardan tikslo :)))
as tai turiu spec dezutes vaistams kur susidedu dienos dozes. P.s. vienos jau nebe…
Nereikia jokiu grafikeliu darytis, yra spec appsai, kur susizymi ka ir kada turi isgerti ir tau ateina priminimas kiekviena karta.
O jog nesinesioti visu buteliuku, yra savaites dezutes, kur susidedi viska savaitei ir patogu nesiotis tiesiog rankineje.
https://www.hiperfarma.lt/slaugos-priemones/tableciu-dezutes-smulkintuvai.htm
Man kažkaip nesudarė problemų vaistų gėrimas, nors vartojau tikrai daug, apie 14 tablečių per dieną
ryte gerdavau vienus, po to kelias tabletes į mažą vaistų buteliuką įsimetusi nusinešdavau į darbą ir po pietų išgerdavau. Porą tablečių po vakarienės, o einant miegoti jau gerdavau ovaboost nes jis migdydavo
aš nesureikšminau to fakto kad daug visko reikia vartoti
žinojau kad reikia tai ir gėriau net negalvodama
The Telegraph parašė:
Nereikia jokiu grafikeliu darytis, yra spec appsai, kur susizymi ka ir kada turi isgerti ir tau ateina priminimas kiekviena karta.
oo, geras, net nepagalvojau apie appsa, reiks isbandyti kita karta
bet as megstu viska rasytis ir zymetis.
Pas mane kiekvienas ivf turi savo suarchyvuota mini sasiuvinuka
Labai pravercia kai startuoji kita syki, galima palyginti o ir daktarui parodyti, kas buvo daryta vartota ir pan
man tos savaitines dezutes sueidavo vienai dienai
daug vaistu reikejo vartot
bet is tikro labai patogu
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai