Foff parašė:
Dabar
Labas vakaras, as prisijungsiu prie jusu su Fet
kada planuoja ikelima jums?
Foff parašė:
Dabar
Labas vakaras, as prisijungsiu prie jusu su Fet
kada planuoja ikelima jums?
Sampulė parašė:
Labas vakaras, as prisijungsiu prie jusu su Fetkada planuoja ikelima jums?
![]()
Greičiausiai birželio 16 arb 17 diena. Manau aiskumas atsiras po penktadienio echoskopijos
Sampulė parašė:
Labas vakaras, as prisijungsiu prie jusu su Fetkada planuoja ikelima jums?
![]()
O kada Jums?
Foff parašė:
Tiwaipg kai praejusi cikla ovuliavau man D sako skambinam F ir pasitariam ka darom, nes tik tik buvo folikulas subliuskes. As pasimečiau, bet nepriestaravau, nes ga…
Esu porą kartų buvusi pas D, ji labai faina gydytoja. Ir po visų 3 lp kai gulėjau jūrininkuose, tai ji visada maloniai bendraudavo ir viską paaiškindavo nors ir ne ji operuodavo
dabar tai taip, kol karantinas, taip lengvai į skyrių nepateksi, anksčiau tai laisvai galėdavai ten nueiti
Bet iš tikrųjų labai gerai kad gydytoja pati savarankiškai paskambino Fodinai (matyt nebe pirmas kartas kaip bendrauja nes ir tel nr turi) ir viską derina
Foff parašė:
Greičiausiai birželio 16 arb 17 diena. Manau aiskumas atsiras po penktadienio echoskopijos
Musu protokolas toks pats, tik as rytoj suzinosiu tikslia ikelimo diena
Foff parašė:
O kada Jums?
Minejo, kad 12 13 arba 15 , man pirmas Fet tai nerimauju truputi.
Sampulė parašė:
Man taip pat bus pirmas FET, suplanavome 12 birzelio. Pasitikiu labai Fodina tai stengiuosi nedraugauti su nerimu 👌☺️
Typota parašė:
Esu porą kartų buvusi pas D, ji labai faina gydytoja. Ir po visų 3 lp kai gulėjau jūrininkuose, tai ji visada maloniai bendraudavo ir viską paaiškindavo nors ir ne …
D paklausė ar turiu F numerį, as zinoma neturejau. Skambinom Marinai, o paskui Marina paprašė D numerio ir jos susiskambino.
Sampulė parašė:
Bukite ramios. Man antras Fet, pirmas buvo naturaliam cikle, kibo, bet pabego. Embrionui nebuvo atlikti genetiniai, isodinimo diena gleivine buvo plonoka, tai ememes greit storinti. Zodziu as dabar ramesnė, kai stimuliuotas ciklas, galntada pavyks labiau viska sukontroliuoti.
salam_miglius parašė:
Man taip pat bus pirmas FET, suplanavome 12 birzelio. Pasitikiu labai Fodina tai stengiuosi nedraugauti su nerimu 👌☺️
As tai pat labai ja pasitikiu ir tikiu, kad pavyks 🤗🥰 Smagu bus laukti kartu hcg dienos
Senai skaitau si foruma, nedrisau niekad labai daug rasyti, bet kazkaip pribrendau ☺
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai