EglVa parašė:
Visų pirma išmetate mišinius- kad nebūtų pagundos jais keisti MP.
Dar nebandykite nusitraukinėti pienuką tik tam, kad patikrintumėte ar jo turite- jūs tikrai tiek neištrauksite, kiek gali ištraukti kūdikis.
Lašiukai nuo pilvo pūtimo tikrai nėra stebuklas ir jeigu pilvuką pučia, jie tikrai gali neveikti, todėl jais nelabai pasitikėčiau.
Maitinti reikėtų tol, kol pati mažylė paleidžia krūtį, nes iš jūsų parašymo suprantu, kad maitinate pusvalandį, o paskui ištraukiat krūtį ir duodate mišinį? Mano pirmas sūnus valgydavo ir valandą ir daugiau, yra net 6val prakabėjęs be pertraukų, o antrasis pasisotina per 5-10min, tiesa prieš nakties miegelį dažniausiai valgo ilgiau apie pusvalandį, o kartais ir dar ilgiau. Tad nežiūrėkite į laikrodį- maitinkite tiek, kiek pati mažė nori.
Jei nepatinka traukti riebesnį pienelį, bandykite keisti žindymo pozas, pasitelkusi Žemės traukos jėgą- palinkite virš mažosios (kad lengviau jis bėgtų). Arba šiaip pabandykite pakeisti maitinimo pozą- gulint ant šono, laikant ant rankų ir pan...
Svarbiausia- nestresuokite, gerai maitinkitės ir nepamirškite gerti vandens. Pieno pylimas į arbatas, laktacijos neskatina, ją skatina tik žindymas
Ne, as netraukiu kruties is burnytes, jeigu ji nori gulim ir ilgiau, taciau ji jau po 5-10min.pradeda spardytis, rekti, meta kruti, paskui vel griebia, tampo man ja, zodziu kosmaras, galiausiai pati jau net nenori imti jos, o man ir paciai skaudeti pradeda taip kad asaras traukia. Zodziu kankinames taip jau beveik du menesius ir laukiam kazkokio pagerejimo, bet nervu ir streso tikrai neisvengiam, nes po tokio maitinimo ji juk neapsiramina rekia toliau. Sokdinu, supuoju, kalbinu, glaustau, po pusvalandzio vel viskas is naujo.Kaip tas pats kartojasi ir po trecio ar net ketvirto maitinimo, tiesiog neistveri, paduosi misinuka ir vaikas aprimsta. Padetis irgi bandziau keisti, bet niekas nesikeicia.
Pazystamos padetis irgi labai panasi, tik jos zuikis jau taip besielgdamas spenelius nugrauze taip, kad kraujas pasipyle, dabar maitinimas is viso tapo tragedija.