Zivile parašė:
prailginta grupe,tai cia iki keliu maziukus priziuri?
manau visi darželiai skirtingai.. mūsų darželyje prailginta grupė iki 7 val
Zivile parašė:
prailginta grupe,tai cia iki keliu maziukus priziuri?
manau visi darželiai skirtingai.. mūsų darželyje prailginta grupė iki 7 val
gabby_jz parašė:
Ale aš taip bijau tų skystų vaikui, prisiklausiau čia visų aplink, koki dantys baisūs tampa ir kvapas net baisus dantų ir sysiuko, tai net nežinauVa stovi visa bonkė AMWAY užsakytos geležies, bet taip ir neduodu....
Man tai niekas nejuoduoja ir kvapo jokio nėra. Jau vieną buteliuką sugėriau.
geliokas parašė:
SveikosWampyre, o pas Rugile darzelyje nera ankstyvos ar prailgintos grupes? Ir gal turi pati kazkokia specialybe, pagal kuria noretum dirbti? manau, jai kalbeti apie visas maxes, iki, rimi ir pan. tai tikrai reiktu darbuotoju ten... Galbut darbo birza pasiulytu, jai atsistotum i ja ;)
darzelis dirba nuo 7 ryto iki 18 val. todel pries 18 val jau butinai turi pasiimti vaika.
Tiesiog galvoju pasiklausinėsiu, nes pora mamų pazistamų davusios..esa labai geras poveikis, bet man nepatinka kad sudėtyje daug visokių žolių..o jei netiks..jei sukels kokia neigiamą reakciją nezinosi ne nuo kurios.. Bet kai ištisai serga ir serga- ieskai informacijos ka ir kaip daryt..
Aušrinė parašė:
Aš tik žuvų taukus duodu.
vakarozvaigze, o tu plačiau gal domėjaisi apie tą sansarą? Kažkodėl įtartinas reikalas man tenAr duoda kas iš tavo pažįstamų vaikams?
Va va, ir man dėl tų žolių baisu. Kad ir ta ežiuolė - labai gerai atseit, bet žinau vaikų, kurie visokias dilgėlines įsivarė per tą ežiuolę. Tai irgi nebežinau, ką ir daryt. Va vėl antra savaitė namie, kol kas be antibų (pirmąkart gyvenime per savaitę su virš iki jų nedaėjom), tai nežinau, jei vėl teks ir antibus duot, tai jaučiu mesim tą darželį iki 3 metų. Nors man patinka, kai jis eina... Nu bet kad jau atsibodo žiūrėt į jį sergantį
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai