2012.02.24 13:53 (prieš 14 m.)
Jo, jis sake kad negali zenytis su kitos tautybes, su kitos realigijos, negali is topacio kaimo (miesto), turi buti is kito, bet tospacios realigijos, o jau kuri su kitu vyru gulejus ir dar netgi vaika nuo jo pagimdzius, jau apie tokius net nesneku. Jam net realigija neleidzia svetimo vaiko prisiimti.
O didziaja, net nezinau, kazkaip gal kai ji gimusi buvo, gal dar tebesilaukiau, as pati sau prisiekiau, sakau tas vaikas neturi tecio (nu turi, taigi ne su pirstu tepasidariau, bet tas tevas kur bastosi, tai tik ponas Dievas zino), sakau vaikas neturi tevo, tai as darysiu viska, kad jai atstociau ir motina ir teva.
Tai ir dabar namie bunant, kazkas mazikei, reikia pamaitint, reikia pampa pakeist, dar kazkas, sakau ji ir teva turi, tegul ir jis savo vaika pasiziuri. Buvau pas drauge, ten jos vyro brolis. Kausia o kur maziji, sakau ji tety turi (minty, kad jei as be vaiko, tai savaime suprantama kad ji siuo metu su teciu), o apie didziaja kazkaip niekuomet net minties tokios nera kile, kad ji ir tety turi, ir jis ja gali pasirupint, ar jam pasakyt, kad ji ir tavo, ... Kazkaip tas net nesamoningai, net nemoku paaiskint kaip. Seniau kai jis pasakydavo kad ji mano, tai man kaip pavydas koks, sakydavau ji natavo. Tas keliskart sudrausmino, paskui pati galvoju, reikia tik dziaugtis kad jis taip pasako, jei dar taip ir jaus kad ji jo dukra, tada visai gerai, o as dar jam jos pavydziu.