Tijole parašė:
na mes jau grizome, viskas geraI, tik truputi slaunys per riebios. gavom siuntima pas ortopeda 3 -4 menesiu
na saunu, kad tik tokie blogumai
matot slaunys per riebios, nu tikrai anegdotai...
o kodel po 3-4men., kodel ne dabar?
Tijole parašė:
na mes jau grizome, viskas geraI, tik truputi slaunys per riebios. gavom siuntima pas ortopeda 3 -4 menesiu
na saunu, kad tik tokie blogumai
matot slaunys per riebios, nu tikrai anegdotai...
garbaniukas parašė:
na saunu, kad tik tokie blogumaimatot slaunys per riebios, nu tikrai anegdotai...
![]()
triju - keturiu men tik galima. tai as jam sakau ar man vaikui valgyt neduot
salele2 parašė:
aha marija auga ne dienom o valandom.apsirgo trupuputi marija sloguoja tai ryt einam pas daktare nes ir pakosti biskiuka
Msus meza irgi sloguoja o siandien kelis kart nusikosejo
jauciu ir mums teks pasirodyti daktarei
Tijole parašė:
triju - keturiu men tik galima. tai as jam sakau ar man vaikui valgyt neduot![]()
Tijole parašė:
triju - keturiu men tik galima. tai as jam sakau ar man vaikui valgyt neduot![]()
tai jau taip, jei vaikutis per storas jam reikia dietos...
maniskio ir slaunys kaip reikiant su daug rinkuciu, bet mums del to nieko nesake, jie sanarius apziurejo, apciupinejo ir echo padare, kad tikrai isitikintu, kad viskas gerai.
garbaniukas parašė:
tai jau taip, jei vaikutis per storas jam reikia dietos...maniskio ir slaunys kaip reikiant su daug rinkuciu, bet mums del to nieko nesake, jie sanarius apziurejo, apciupinejo ir echo padare, kad tikrai isitikintu, kad viskas gerai.
man dar pasakojo, kad ant kirksnies gali pasirodyti gumelis, bet nereikia panikuoti, pamasazuoti, jei nepraeis tada nepanikuodami i santariskes nuvaziuoti.... kaip as galiu nepanikuoti, jei cia mano pirmagimis ir as nesu susidurusi su tokiais dalykais... idomus jie daktarai...
Tijole parašė:
man dar pasakojo, kad ant kirksnies gali pasirodyti gumelis, bet nereikia panikuoti, pamasazuoti, jei nepraeis tada nepanikuodami i santariskes nuvaziuoti.... kaip as galiu nepanikuoti, jei cia mano pirmagimis ir as nesu susidurusi su tokiais dalykais... idomus jie daktarai...
o kas cia toks per gumelis gali but? gal apie kirksnies isvarza kalba???
Tijole parašė:
ne nu cia tai jau visai virs normos, siulyciau dar ir pas kita spec. pasikonsultuot, kaip sakant pasitiket, bet patikrint,maza kas.
garbaniukas parašė:
ne nu cia tai jau visai virs normos, siulyciau dar ir pas kita spec. pasikonsultuot, kaip sakant pasitiket, bet patikrint,maza kas.
as aplamai daktarais nepasitikiu, nes man paciai sveikata jie suede... nuo 14 metu su letiniu gastritu vargt pradejau... o jiems lengviausia vaikui skauda pilva
merginos radau labai gera svorio metimo buda
Nori numesti svorio? Artėjančiam vasaros sezonui nori visus nustebinti plokščiu pilvuku, o ne gelbėjimosi ratu? Išbandei 1000 ir vieną dietą, ber rezultatai buvo laikini? Ši dieta kaip tik tau!
Viskas, ką reikės daryti- pasukti galvą į kairę. Dabar pasukti galvą į dešinę.Kartoti 3 kartus kiekvienąkart, kai kas nors paklaus ar nori valgyt.
Nu pats tas bus man po gimdymo
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai