Braske29 parašė:
O mano kleckas irgi 5kartus valgo,bet po 210ml.O kokias masazus darote,gal ra internete kokia nors nuoroda?
mes pas masaziste buvom, mums reikia del klubu
Braske29 parašė:
O mano kleckas irgi 5kartus valgo,bet po 210ml.O kokias masazus darote,gal ra internete kokia nors nuoroda?
mes pas masaziste buvom, mums reikia del klubu
šaunuoliai
ramaus ir neskausmingo dantukų dygimo
mes dar dantukų nelaukiam, man pačiai, mama sakė, dantukai pradėjo dygti 9 mėnesių, tai ir iš dukrytės anksčiau dantukų nelaukiu
Zaneta_P parašė:
As pati namuos darau, turiu knyga "kudikiu masazas". Bet mano leliukas toks tynginiukas, visiska priesingybe sesuteibeje mamos ar turite jau dantuku? Mes manau naujus sutiksim su dantuku
jau labai aiskiai matosi ir temp. apie 37 laikosi.
Zaneta_P parašė:
As pati namuos darau, turiu knyga "kudikiu masazas". Bet mano leliukas toks tynginiukas, visiska priesingybe sesuteibeje mamos ar turite jau dantuku? Mes manau naujus sutiksim su dantuku
jau labai aiskiai matosi ir temp. apie 37 laikosi.
mes ir jau laukiam,dar va neramus pora vakaru buvo ir priekyje vienoj vietoj eiskiai matosi balta
aruuali parašė:
mes ir jau laukiam,dar va neramus pora vakaru buvo ir priekyje vienoj vietoj eiskiai matosi balta
O dantenos patinusios?
zinokit mamytes nepatikesite
va paguldem maziuka ant pilvo pries nakties miega ir ka jus manot? Ogi pradejo spirtis kojom kelti uzpakali ir sliauzti,bet kai priekiniu rankyciu dar nemoka delioti i prieki vis tai jos atsiduria po pilvu ir sliauzia ant pilvo guledamas su pilvu ir peciais pasimuistydamas,bet taip sikiniuka iskelia ir i prieki spiriasi
net pakeliau sakau pavargsi,bet pradejo zysti,vel pagudziau ant pilvo ir vel ta pati daro ir krykstauja
gal cia mankstos savo daro
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai