rasa-lila parašė:
labutes mamytes kaip laikotes kas naujesnio ? seniai besilankiau maziukas sirguliuoja tai nera net laiko![]()
labuka. Tai kas maziukui nutiko, kad sergat?
rasa-lila parašė:
labutes mamytes kaip laikotes kas naujesnio ? seniai besilankiau maziukas sirguliuoja tai nera net laiko![]()
vaidadonce parašė:
Turime seip bedeliu o dar ir persalome tai taip graudu matyti toki silpna vaikuti ir toki pakimusi net verkia pakimusiai taip gailiai
rasa-lila parašė:
Turime seip bedeliu o dar ir persalome tai taip graudu matyti toki silpna vaikuti ir toki pakimusi net verkia pakimusiai taip gailiai![]()
vargsiukas
linkiu greiciau pasveikti!
vaidadonce parašė:
vargsiukaslinkiu greiciau pasveikti!
Aciukas stenksimes gerai jog teti turime gera tai aciu Dievui apseiname be chemijos nes toki maziuka girdyti tais vaistukais taip nesinori
Rasiuk ar reikia stiklinių kokių ar šakučių? į patologinį čia... belm jaučiuos kaip iš medžio iškritusi.. nes nežinau ką besidėt iš tokių daiktų.. na ten higienos tai dar suprantu ką, o šiaip tai net neįsivaizduoju... buvai rašius man tai susidėjau maždaug.. o soskę dėjaisi?
ppuppsica - Šiauliai - 08 18 parašė:
Rasiuk ar reikia stiklinių kokių ar šakučių? į patologinį čia... belm jaučiuos kaip iš medžio iškritusi.. nes nežinau ką besidėt iš tokių daiktų.. na ten higienos tai dar suprantu ką, o šiaip tai net neįsivaizduoju... buvai rašius man tai susidėjau maždaug.. o soskę dėjaisi?
as soske buvau isidejus,bet tokia pat is avent ,gavom ligoninei dovanu
puoduka savo reikejo turet,o sakutes nereikejo dave
egle0221 parašė:
na sveikutes, kaip gyvuojat?![]()
neblogai gyvuojam,tik kazko mano leliukas sian neramus,gal pilvuka skauda
kaip paciai sekasi?
rasuole75 parašė:
neblogai gyvuojam,tik kazko mano leliukas sian neramus,gal pilvuka skaudakaip paciai sekasi?
gali but, o lasiukus kokius duodi nuo pilvuko? bet seip tai viskas gerai ane, augat gerai.
man normliai, siandien kazko pilva taip maudzia ir nugara, ir seip prisivalgiau cepelinu, sunku dabar
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai