lolu parašė:
Tai ,aisku,kad daug zmoniu skaito musu foruma...Kaip ir mes paskaitom kitu forumiukus..As uz![]()
Aš parašiau ginciukei. į AŽ. Lauksim jos atsakymo.
lolu parašė:
Tai ,aisku,kad daug zmoniu skaito musu foruma...Kaip ir mes paskaitom kitu forumiukus..As uz![]()
Meadow parašė:
Saunuole
vaidluka parašė:
O uz ka tu gauni 80 i sav?
Nu as kaip su pirmu laukiausi nieko is niekur negavau ir tik pasalpas susitvarkem kaip sunui buvo 10 menesiu.isskyrus child benefita bet kiek ten jo mokejo kiek atsimenu gal 16 svaru taip laikais ar 14.
O jei tu nedirbai iki dekreto tai is kur tu gali ji gauti,nes jei neisdirbi iki gimdymo 25 ar kiek ten sav tau jis nepriklauso.
nu as bilioteni turejau nuo kazkur treju menesiu ir tik dbr pries savaite uzdariau nes norejau atostogas isinaudot iki dekreto, tai mano biliotenis 80 keli svarai buvo
laura. parašė:
nu as bilioteni turejau nuo kazkur treju menesiu ir tik dbr pries savaite uzdariau nes norejau atostogas isinaudot iki dekreto, tai mano biliotenis 80 keli svarai buvo
Tai tau dekretas kaip ir priklauso.
Meadow parašė:
Nes ir neužkalnų turėsim savo kleckus..Tai norėsim pasidalinti nuotraukomis..
Nes aš norėčiau tiktais kad visos liepos mamytės tik matytu.![]()
vaidluka parašė:
Tai tau dekretas kaip ir priklauso.
tai jo bet man is darbo nepriklauso nes as pries tai nors ten pat dirbau, bet dirbau agenturoi, o kontrakta gavau jau budama nescia tai man del to jie nemoka dekreto man job centras turi moket
LaRo parašė:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()