Merii parašė:
Oi as tai prasikankinau su pykinimu iki 4men nenoriu net prisimint![]()
cia ne tu viena ...
Merii parašė:
Oi as tai prasikankinau su pykinimu iki 4men nenoriu net prisimint![]()
cia ne tu viena ...
orkaite parašė:
ademonaisveikutia , o tai jus su vyru jau 8 metai kartu ?!! ogo !!!!
![]()
raimondai 71
pilvukas is ties ne mazs pas taves , gerokai uz maniski didesnis![]()
as girdejau toki fakta kad jeigu labai pykina , ten sunkei valgai ir t .t. per nestuma tai yra tikimybe kad vaikiukas gims turintis daug plaukuciu ir gali buti jau su dantukais . ot geras butu zysti tadaidomu ant kiek cia tiesa
Nu mano pirmas tada turejo tureti visus dantis ir plaukuotas gimti,nes visus 8 menesisu pravemiau.Net pagimdziusi vemiau nuo tu duju.
Meadow parašė:
Merri tu mane maustaijokios foto negavau
negražu..
Blemba du kartus siunciau
Dovile 1017 parašė:
cia ne tu viena ...![]()
o mane ir dabar dar retkarciais papykina kai pusrycius valgau
.. tai turbut nuo vitaminu nesciosiom..vaistininke sake
Neriukas parašė:
o mane ir dabar dar retkarciais papykina kai pusrycius valgau.. tai turbut nuo vitaminu nesciosiom..vaistininke sake
![]()
o tai kam tu tada juos geri jai pykinti gali nuo ju ?
Neriukas parašė:
o mane ir dabar dar retkarciais papykina kai pusrycius valgau.. tai turbut nuo vitaminu nesciosiom..vaistininke sake
![]()
Tai negerk ju as va vitaminu negeriu,o va tyrimai superiniai net sako kraujas per geras.Ir su pirmu vitaminu negeriau o kraujas buvo gerutukas ir slapimas.O gal tau vitaminai perstiprus,pabandyk tada puse gerti jei nori juos labai gerti
Merii parašė:
Blemba du kartus siunciau![]()
![]()
![]()
tai man gal nori atsiusti ?
vaidluka parašė:
Tai negerk ju as va vitaminu negeriu,o va tyrimai superiniai net sako kraujas per geras.Ir su pirmu vitaminu negeriau o kraujas buvo gerutukas ir slapimas.O gal tau vitaminai perstiprus,pabandyk tada puse gerti jei nori juos labai gerti
arba kas antra diena gerk man taip daktare sake jai nori gerti vitaminus gerk kas antra diena juos..
9 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai