Renata-spycka parašė:
Bet manoji 2 savaitem vyresne![]()
Svarbu, kad sveikos butu, o tie KG ir cm tai antraielis dalykas![]()
Na tas tiesa
nes kai vaikeliukai pradeda judeti, tada visu svoriai susilygina
Renata-spycka parašė:
Bet manoji 2 savaitem vyresne![]()
Svarbu, kad sveikos butu, o tie KG ir cm tai antraielis dalykas![]()
Na tas tiesa
nes kai vaikeliukai pradeda judeti, tada visu svoriai susilygina
georgita_p parašė:
Na tas tiesanes kai vaikeliukai pradeda judeti, tada visu svoriai susilygina
![]()
Po metu galesim palyginti kuris mazylis kiek sveria
garnizonas parašė:
sveikos panos![]()
mes 1d buvom pas daktare .tai liepe jau pratint prie darzoviu. tai tik pirma kart daviau 50ml, o dabar sveicia pilbu pajegumu kaip jam skaniai ir kaip patinka atrodo akys ant kaktos issoks![]()
![]()
![]()
oho kaip anksti jums daktare rekomendavo duoti darzoves, gal del to kad kiek pamenu sparciai augate ar ne?
net
ademona parašė:
oho kaip anksti jums daktare rekomendavo duoti darzoves, gal del to kad kiek pamenu sparciai augate ar ne?![]()
nzn net.,, jos zdz buvo "AR ZINOJAI, KAD NUO 3 MENESIO JAU PRATINAMA PRIE DARZOVIU TYRELIU???"
tai taip iseina kad aplamai visiem nuo 3
Victe parašė:
Na vakar buvom pas pediarte, tai mes per 2men ir 10d esam paauge 2.5kg ir 10cmDabar Violyte yra 5750g ir 61cm.
O del damaitinimo kietu maistu pediatres nurodymas buvo toks - jei maitini savo pienu ir vaiko svoris auga gerai, be 5.5men neduoti nieko kito
![]()
man šiandien sakė, kad nuo pusės metukų tik primaitint, bet jei vaikutis labai valgus, tai anksčiausiai nuo keturių mėn
garnizonas parašė:
netnzn net.,, jos zdz buvo "AR ZINOJAI, KAD NUO 3 MENESIO JAU PRATINAMA PRIE DARZOVIU TYRELIU???"
tai taip iseina kad aplamai visiem nuo 3
![]()
Na va o man vakar pasake, kad be 5.5men maitinant savo pienu nemaitinti. As sutinku - jei vaikas gerai auga, uztenka pienuko, nera irzlus - kam ji primaitinti. As pati planavau nuo 5men, bet pediatre va liepe neduot
Kaip visada - kiek gydytoju, tiek nuomoniu
As sutinku su tuo, kad sauskelnes net tos pacios firmos yra skirtingos visose salyse. Va Italijoje ir Lietuvoje jie skiriasi - pvz Pmpers Baby Dry nera Lietuvoje, o Premium Care - nera Italijoje. Del to, kad cia geresnes, nzn, nes man Premium Care superines, o Italijoje ju nera.....Naudojam Huggies Super Dry antra diena - neturiu kuo skustis
Beje cia is estetinio poziurio - ne toks nukares klyniukas kaip Pampers
Na bet aisku svarbiausia, kad gerai sugertu ir uzpakalis neraudonuotu.
O klausimas del damaitinimo - reikia pradeti nuo darzoviu ar vaisiu tyreles? Man atrode, kad nuo vaisiu????
Victe parašė:
As sutinku su tuo, kad sauskelnes net tos pacios firmos yra skirtingos visose salyse. Va Italijoje ir Lietuvoje jie skiriasi - pvz Pmpers Baby Dry nera Lietuvoje, o Premium Care - nera Italijoje. Del to, kad cia geresnes, nzn, nes man Premium Care superines, o Italijoje ju nera.....Naudojam Huggies Super Dry antra diena - neturiu kuo skustisBeje cia is estetinio poziurio - ne toks nukares klyniukas kaip Pampers
Na bet aisku svarbiausia, kad gerai sugertu ir uzpakalis neraudonuotu.
O klausimas del damaitinimo - reikia pradeti nuo darzoviu ar vaisiu tyreles? Man atrode, kad nuo vaisiu????
Va cia trumpai ir aiskiai aprasyta del papildomo maitinimo koselemis ir poto vaisiais
www.vaikui.lt/content/view/44/35/
O cia dar issamiau aprasyta apie vaikelio maitinima papildomu maistu
mityboskonsultacijos.lt/index.php/textmodule/page/id/108
9 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai